Návštěvnost webu - 6. týden

09.02.2009 15:04

Kuba

Je tady další pondělí, začal tedy nový týden a to již sedmý v tomto roce. Tento týden se dostáváme do poloviny měsíce únor a protože je ponělí, tak se na našem web podíváme jak se nám v návštěvnosti dařilo minulý týden, v šestém týdnu se nám dařilo opět dobře a měli jsme jen mírný pokles.

Celkem čtyřikrát jsme se minulý týden dostali nad 400 lidí, nejvíce tomu bylo ve čtvrtek, kdy přišlo 475 lidí. V jiných dnech byla ale návštěvnost také skvělá. Velice dobře se nám dařilo v neděli, v sobotu přišlo 287 a v neděli dokonce 302 lidí. Velkou zajímavostí je to, že o víkednu jsme více jak 300 lidí měli naposledy loni v květnu, to je opravdu velká doba. Nedělní návštěvnost byla tak dobrá také díky vyhlášení výsledků ankety Anno 2008, kde Ulice skončila na skvělém druhém místě. A paní Maciuchová také na druhém místě. Celková týdenní návštěvnost byla 2 763, oproti minulému týdnu je to pokles pouze o 39 lidí. To vůbec není moc. Průměrná návštěvnost ve všední den (pondělí-pátek) byla 434,8 lidí, to je pokles asi o dvacet lidí. Průměrná víkendová návštěvnost pak byla 294.,5 lidí, to je nárust o 31 lidí. Za všechna čísla vám moc děkuji.

Pro dnes je to vše. Věřím, že návštěvnost v tomto týdnu bude tak dobrá nebo ještě lepší jako tento týden. Brzy se také dostaneme k číslo 100 000, to je bude celková návštěvnost webu. Těším se opět za týden, kdy vám přinesu článek + graf návštěvnosti 7. týdne.

Týdenní graf návštěvnosti - 6. týden

Zpět