Návštěvnost webu - 7. týden

16.02.2009 15:03

Kuba

Dostali jsme se do druhé poloviny měsíce únor, je před námi ta kratší polovina, protože únor je nejkratší měsíc v roce. Ovšem v tomto článku se podíváme na druhý týden v únoru, je totiž pondělí a to na našem webu znamená, že se vždy poohlédneme na návštěvnost za uplynulý týden. Návštěvnost mírně klesla, ale stále se dří na krásných pozicích.

První tři dny byla návštěvnost celkem podobná, v pondělí také přišlo nejvíce lidí za celý týden a to 428 lidí. Nejméně pak přišlo v sobotu a to 239 lidí. Ale i tak mám z víkednu radost, víkend byl u nás vždy slabý, ale poslední dobou se daří ho posílit. A to samozřejmě díky vám. Za celý týden pak přišlo celkem 2 484 lidí, to je o 279 lidí méně než minulý týden, tedy šestý týden, i tak je ale návštěvnost skvělá a stále se držíme u hranice 2 500, za to jsem moc rád. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 392,4 lidí, to je asi o 40 lidí méně než v šestém týdnu, průměrná víkendová návštěvnost pak byla 261 lidí, to je o 30 lidí méně než v minulém týdnu. Moc vám za tyto čísla děkuji.

Těším se opět za týden, kdy se podíváme na návštěvnost osmého, tedy tohoto týdne. Ještě malá zajímavost na závěr, tento týden přesáhneme celkovou návštěvnost 100 000, je to tedy opravdu velké kulaté číslo návštěvnosti. Pravděpodobně tuto návštěvnost překonáme ve středu, vyplývá to z posledních průměrů. Ale může to být i dřív nebo později, tento týden vás o návštěvnosti budu ještě jednou informovat.

Týdenní graf návštěvnosti - 7. týden

Zpět