Návštěvnost webu - 8. týden

23.02.2009 15:03

Kuba

Dnes vychází další číslo týdeníku o návštěvnosti našeho webu. A návštěvnost byla opravdu skvělá, letos teprve podruhé jsme se dostali za týdenní návštěvnost více jak 3 000 lidí. Více už ale v následujicím článku a na konci článku jako vždy najdete graf návštěvnosti, tak se určitě podívejte.

V sedmém týdnu jsme se ani jednou nedostali přes denní návštěvnost víe jak 500, ovšem minulý týden tomu tak bylo rovnou dvakrát a málem i třikrát. Nejlépe se nám dařilo v úterý, kdy vás přišlo 532, ve čtvrtek pak 523 lidí. Ale i ostatní dny byly velice dobré. A to včetně víkendů, kdy v sobotu přišlo 306 lidí a v neděli 297 lidí. Jsou to opravdu skvělá čísla. Celková týdenní návštěvnost byla 3 021 lidí a je to krásné číslo. Oproti sedmého týdne je to nárust o skvělých 537 lidí. Průměrná návštěvnost ve všedních dnech byla 483,6 lidí, to je nárust o 91 lidí. Průměrná víkendová návštěvnost (sobota+neděle) byla 301,5 lidí. To je nárust o 40 lidí oproti minulému víkendu. Za tyto čísla vděčím samozřejmě jen a jen vám, takže vám moc děkuji.

Těšte se i na příští vydání návštěvnosti webu. Příští pondělí se podíváme opět na to jak se nám dařilo tento týden, tj. devátý týden a také samozřejmě tento víkend. A protože již tuto neděli bude 1. března, začátek tedy nového týdne, tak se v pondělí podíváme na celkovou měsíční návštěvnost a již teď vám mohu prozradit, že měsíc únor bude skvělý, i když je tak krátký.

Týdenní graf návštěvnosti - 8. týden

Zpět