Návštěvnost webu - 9. týden

02.03.2009 15:03

Kuba

Vítejte u dalšího pravidelného týdeníku Návštěvnost webu, týden co týden se díváme na návštěvnost za uplynulý týden a jednou za měsíc, vždy na začátku nového měsíce se díváme na uplynulý měsíc a protože nám včera začal březen, tak se dnes podíváme kromě 9. týdne návštěvnosti také na měsíc únor, který je nejkratší měsíc v roce, ale i přesto se nám velice dobře dařilo, více už ale v následujicím článku.

V devátém týdnu celková návštěvnost mírně klesla oproti předcházejícímu týdnu, tedy týdnu osmému, kdy jsme měli přes 3 000 lidí, minulý týden tomu bylo o 237 lidí méně a počítadlo se v neděli v noci zastavilo na čísle 2 784 lidí za týden. Je to sice mírný pokles, ale i tak je to skvělé číslo, protože co je vyšší jak 2 000 a dokonce vyšší jak 2 500 je pro nás obrovský úspěch, takže spokojenost je velká. Nejlépe se nám dařilo ve čtvrtek, kdy přišlo 457 lidí, ale ostatní dny to bylo velice podobné, návštěvnost od pondělí-do čtvrtka byla od 430-457 lidí, jen v pátek klesla na 414 lidí, v sobotu přišlo 300 a k tomu jeden návštěvník, nejméně pak přišlo v neděli a to 289 lidí. Teď se podíváme ještě na průměry. Průměrná návštěvnost ve všední den byla 438,8 lidí to je asi o 40 lidí méně než v osmém týdnu. Průměrná víkendová návštěvnost pak byla 295 lidí, to je asi o pět lidí méně než v osmém týdnu. Všechna čísla jsou moc pěkná, takže vám za ně moc děkuji.

A na závěr je tady shrnutí měsíce únor. Měsíc únor začal nedělí a to jak všichni víme je nás v návštěvnosti nejslabší, první únorovou neděli tomu nebylo jinak a tak jsme začali na čísle 257 lidí. Zajímavostí je to, že v neděli 1.2. byla návštěvnost druhá nejslabší v únoru. Nejméně přišlo lidí v sedmém týdnu 14.2. kdy přišlo 239 lidí. Nejvíce lidí pak přišlo v osmém týdnu, kdy v úterý 17.2. přišlo 532 lidí. Za celý měsíc vás přišlo 11 020 lidí to je o 38 lidí více než v lednu. Únor tak předehnal leden a stal se druhým nejlepším měsícem v historii webu. A to byl únor o tři dny kratší než leden. Takže návštěvnost mohla být ještě vyšší, rozhodně vám za tyto čísla moc děkuji.

I příští týden se dozvíme jak se nám dařilo v návštěvnosti. Prozradím vám celkovou týdenní návštěvnost, víkendovou, průměry a také týdenní graf, ve kterém bude vše přesně zaznamenáno. Takže určitě přijďte i přšítí pondělí.

Týdenní graf návštěvnosti - 9. týden

Zpět