Návštěvnost webu - rok 2008

01.01.2009 15:07

Kuba

Vítejte u prvního článku v roce 2009. Jak jsem již dlouho sliboval, tak v tomto speciálním články si srekapitulujeme celý rok na webu co se týče návštěvnosti. Těšit se můžete na rekordy i na nejnižší návštěvnost, na měsíční návštěvnost i roční a budou také průměry. Takže určitě čtěte dál.

Hned na začátek vám prozradím celkovou roční návštěvnost za rok 2008. Číslo je to opravdu krásné, za celý rok vás přišlo 76 494. Je to neuvěřitelné ale je to opravdu tak. Z toho nejvíce bylo v měsíči květen, kdy přišlo 15 959 lidí, tento měsíc se stal úplně rekordní na našem webu. I rekordní den byl právě v květnu a to 22.5. kdy přišlo 2 768 lidí, toto číslo je skoro tak velké jako celková návštěvnost za měsíc únor. Takže velké díky za tento den.

Naopak "nejslabší" měsíc byl hned leden, kdy přišlo 1 969 lidí, další měsíce návštěvnost už jen rostla, opět se snížila až přes velké prázdniny, kdy se nevysílá Ulice, ale v září opět začala růst. Nejmenší návštěvnost za den byla v červenci, bylo to 5.7. a přišlo vás 42. Dá se to ale odůvodnit, byly prázdniny, Ulice se nevysílala a ještě k tomu byl státní svátek, kdy návštěvnost bývá slabá.

Teď si řekneme ještě nějaké průměry. Tak například průměrná denní návštěvnost v roce 2008 byla 209 návštěvníků. (Průměr kazí hlavně víkendy, kdy návštěvnost byla docela slabá). Průměrná týdenní návštěvnost byla 1 471 lidí. A průměrná měsíční návštěvnost byla 6 374,5 lidí a to si myslím, že je opravdu pěkné číslo.

Já vám za všechny tyto číslo moc děkuji, bez vás by to prostě nebylo ono. Těším se, že náš web budete navštěvovat i v tomto roce, tedy v roce 2009. Opět vám bude týden co týden představovat týdenní návštěvnost a na začátku nového měsíse ještě měsíční návštěvnost. Pod tímto článkem najdete také graf, který zobrazuje všechny měsíce v roce 2008 a měsíční návštěvnost.


Zpět