Návštěvnost webu trhá rekordy!

23.05.2008 18:03

Kuba

Ano je to tak, už jsme vás upozornili, že našemu webu se daří čím dál lépe a potrvdil to také včerejšek, kdy jsme měli největší návštěvnost v historii webu a nepřesáhli jsme čísla jako je 600 nebo 700 návštěvnost byla daleko vyšší.

Největší nárust jsme zaznamenali mezi 18:30 až 19:30 je to v době kdy běží Ulice. Počítadlo měnilo číslo každou sekundu a během jedné sekundy přišlo minimálně nových lidí, v jeden moment bylo to někdy kolem 19 hodiny bylo online celkem 1 368 návštěvníků (viz. obrázek), to je opravdu super číslo, bylo to nejvíc lidí online, pak se číslo už jen sníživalo, ale denní návštěvnost se jenom zvyšovala a zastavila se na krásných 2 768. To je doposud největší rekord, minulý rekord byl něco přes 700 takže nárust je asi o 2 000 víc. Z toho mám obrovskou radost.

Přesáhli jsme také hranici 30 000, v této chvíli je celková návštěvnost něco přes 32 500 a to je opravdu super, je jasné, že díky včerejší návštěvnosti je rekordní také týdenní návštěvnost i měsíční, více o týdenní návštěvnost v pondělí.

Úspěchy máme také na adrese www.websnadno.cz wbs.cz je provozovatelem našeho webu na wbs.cz trháme také rekordy, včera jsme od 19 hodiny až do půlnoci na prvním místě ze všech stránek zaregistrovaných právě na wbs a stránek je tam skoro 300 000 takže to je veliký úspěch, dnes se držíme na druhém místě, možná se to ještě změní, jinak už asi 14 dní jsme v nejlepší TOP 10 webů na wbs.cz a to nás také moc těší.

Poděkování patří ale hlavně vám, bez vás by jsme takových čísel nikdy nedosáhli, takže vám opravdu moc děkuji i za dnešek, protože dnes vypadá návštěvnost také velice dobře, už teď odpoledne máme návštěvnost vyšší jak 800 a to se nám nikdy nestalo, třeba dnes překonáme včerejší rekord.:-))



Rekordní počet lidí online zaznemenaný včera v 19:00

Zpět