Nej postava 2 již zítra

30.08.2008 17:35

Kuba

Už se to blíží, shruba za 24 hodin vypukne na našem webu nová soutěž. Soutěží bude Nej postava 2, o které jsme vás již informovali v předchozím článku a reklamu na ní můžete vidět i na hlavní stránce.

Skoro čtyři měsíce budeme hledat jednu postavu, která je pro vás nej. A jakou přesně postavu hledáme? To záleží na vás, hledáme vaši oblíbenou postavu, ale jestli je oblíbená proto, že ji skvěle hraje herec či herečka, nebo že se v postavě vidíte sami, to už opravdu záleží na vás, vy máte celou soutěž ve svých rukou, vy hlasujete a nyní budete rozhodovat kdo postoupí do finále a později do velkého finále a také vy rozhodnete kdo celou soutěž vyhraje.

Soutěž odstartuje zítra někdy ve večerních hodinách (přesný čas nevím, protože odpoledne nebudu doma a nevím kdy se vrátím). Rozhodně budete moci hlasovat nejpozději do osmi do večera. Hlasování bude rozděleno do dvou částí - muži a ženy. V prvním kole zvítězí dva soutěžíží a vybírat budete ze šesti mužů a z šesti žen. Nejdřív jsem měl v plánu, že vybírat budete z pěti, ale nastala menší změna. Je ale možná, že v nějakém kole bude jen pět postav, ale to hodně předbíhám, pokud to nastane budu vás o tom informovat.

Tak nezapomeňte zítra přijít a začít hlasovat. Vaše hlasy jsou důležité. Ještě připomínám, že soutěž najdete v sekci Soutěž. Podsekce se jmenuje Nej postava 2, již od minulého týdne podsekce na webu je, ale stále je zamčená, odemču ji až zítra při odstartování hlasování.

Zpět