Nej postava 2 končí již v neděli

12.12.2008 17:17

Kuba

Pokud hlasujete ve velkém finále naší soutěže Nej postava 2, tak mám pro vás důležitou zprávu. Na hlasování již máte pouze dva dny, v neděli večer totiž definitivně končí hlasování ve velkém finále. Hned také v neděli večer se dozvíte výsledky hlasování, budeme tedy znám celkového vítěze celé soutěže a stane se tak druhou nejlepší postavou, o které rozhodujete vy - návštěvníci našeho webu.

Celá soutěž na našem webu probíhala více jak tři a půl měsíce a nyní končí, ale ne definitivně. Příští neděli 21. prosince nebo během vánočních svátků uvidíme ještě speciál Nej postava 2, kde se dozvíte všechny výsledky semifinálových i finálových kol, dozvíte se, která postava se držele na první místě skoro ve všech finálových kolech a informací se dozvíte mnohem více, tak si určitě nenechte ujít i speciál této soutěže.

V tuto chvíli ještě ale stále můžete hlasovat pro Lenku Drápalovou nebo Štěpána Stránského a to v sekci Soutěž a v podsekci Nej postava 2, nebo klikněte na obrázek na hlavní stránce Nej postava 2 - hlasujte a dostanete se přímo na hlasovací anketu. V sekci Nej postava 2 také najdete procentuální průběžné výsledky hlasování, včera bylo hlasování nerozhodně, dnes se ještě dozvíte jestli se hlasy nějak změnili, i dnes vám prozradíme průběžné výsledky hlasování, ty se dozvíte také zítra, tedy v sobotu. V neděli 14. prosince se pak dozvíte konečné výsledky a vítěze hlasování.

 

Zpět