Nejen my, ale i web o Ordinaci se změnil

05.08.2009 10:24

Kuba

Včera na našem webu proběhla velká inovace webu. Podle vašich rekací se vám inovace líbí, za to jsem moc rád, samozřejmě tento web má také své mouchy. Například někomu vadí písmo, že je moc šedé, toto si myslím, že je pouze o zvyku a pokud nemáte vyloženě velké problémy se zrakem, tak to přečíst jde. Někteří si také stěžují na moc úzkou úvodní stránku, ano o tomto problému vím i já, ale bohužel se s tím nedá nic dělat, což je škoda. Jinak se vám web docela líbí. Rozhodně je tady méně "much" než na starém webu. Články jsou zde pěkně poskládané a přehledné, přehledná je i fotogalerie e mnoho dalšího.

Ovšem nejsme jediný, kdo se rozhodl udělat změnu. Náš hlavní partner ordinace2.wbs.cz se také změnil. Původně to byl právě web ordinace2.wbs.cz (u kterého jstem stál u zrodu), pak se web přeměnil na orz.ic.cz a od včerejška neoficální web o seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 najdete opět na webu www.ordinace2.wbs.cz. Admin webu dlouho přemýšlel, zda tuto změnu udělat, nakonec se rozhodl a opravdu skoro ze dne na den změnu udělal, pro návštěvníky to tedy byl šok, ale příjemný.

Změna je určitě lepší a návštěvníci si změnu pochvalují. Admin slibuje, že web bude ještě lepší i aktuálnější a můžete se těšit i na nějaké větší projekty a také exkluzivní rozhovory s herci seriálu. Takže přeji staro-novému webu mnoho úspěchů a ať se mu daří, rozhodně si to zaslouží. Web samozřejmě stále zůstává našim hlavním partnerem.

Nezapomínejte tedy na naše weby, každý den vám přinášíme aktuální informace o dění v seriálu. Brzy se také můžete těšit na nové aktuální díly a během srpna se tedy pomalu vše bude vracet do starých kolejí, tedy do kolejí, když běží Ulice. A v září pro vás chystám další malé změny, které určitě budou pro vás příjemné, ale to vše bude až v září. Přeji pěkný zbytek léta.

Zpět