Nejen seriál Ulice si vede dobře i nám se daří

16.10.2009 18:19

Kuba>

V úterý jsme vás informovali, jak se seriálu Ulice daří ve sledovanosti. Ulice se stává čím dál více oblíbenější a tento týden opravdu lámala rekordy. Možná díky tomu se v tomto týdnu velice dobře dařilo i našemu web. Návštěvnost opravdu jen roste a z toho já mám velkou radost. Aktuální návštěvnost můžete nonstop sledovat na úvodní stránce v počítadle a také si můžete každý týden přečíst článek a podívat se na graf týdenní návštěvnosti našeho webu.

Podrobně se tedy o návštěvnosti tohoto týdne dozvíte příští týden při dalším článku o návštěvnosti. Ale přeci jen si něco prozradíme už teď. A prozradím vám hlavně něco o včerejšku, kdy jsme měli opravdu velkou, ale velkou návštěvnost. Na náš web přišlo více jak 400 lidí, dokonce přišlo více jak 500 lidí. Mimochodem celý týden k nám chodí více jak 400 lidí, ale včera přišlo celkem 562 lidí a to je naprosto krásné číslo. Od září (tedy v páté sezóně Ulice) je to vůbec poprvé co jsme překonali hranici 500.

A aby toho nebylo málo, včera přišlo nejvíce lidí od 19. června 2009, v tento den vás přišlo neuvěřitelných 1 396 (zatím rekordní návštěvnost). Já mám samozřejmě z návštěvnosti obrovskou radost, jinak bych se ani nechlubil. Věřím, že návštěvnost se bude i nadále držet na takových pěkných číslech a bude se nám dařit každý týden i o víkendech. Víkendy totiž byly vždy nejslabší, ale například minulou sobotu vás přišlo 351 a to je na víkend hodně nadprůměrné číslo.

Náš web je aktuální každý den a každý den zde najdete zajímavé a aktuální informace a také zábavu. Protože pouze na našem webu najdete nejvíce zábavy se seriálem Ulice, máme také jednu z největších fotogalerií s fotkami o seriálu Ulice, najdete u nás také aktuální díly na 14 dní dopředu, nejvíce hereckých životopisů a mnohem víc. Na konec října pro vás také chystáme již třetí ročník soutěže Nej postava. Stále se tedy máte na co těšit, proto i nadále navštěvujte náš web.

Zpět