Nejočekávanější díl páté sezóny Ulice, už dnes odjezd Miriam

28.05.2010 00:00

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/May2010/633582.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Seriál Ulice již dnes večer čeká neojčekávanější díl páté sezóny, ale možná také všech sezón Ulice. Dnes večer se totiž rozloučí největší hvězda seriálu Ulice Hana Maciuchová, která neuvěřitelných pět let hraje postavu Miriam Hejlové. Ano Miriam Hejlová je postava, která se v Ulici objevuje od samého začátku, už při startu Ulice právě herečka Hana Maciuchová lákala nejvíce diváků. Miriam si ze začátku moc diváků neoblíbilo, profesorka Hejlová byla rázná, nekompromisní a možná i zlá.

Zlom přišel ve chvíli, kdy se seznámila s Vlastimil Peškem, od té doby jsme v Ulici viděli úplně jinou Miriam. Snad každý divák se těšil na scény, které spolu měli Vlasta a Miriam, jejich společné rybaření, dialogy, neuvěřitelné vykání, později zkouška tykání a v neposlední řadě také jejich intimnější sbližování. S Miriam jsme zažili spoustu humorných scén, pamatovat si budeme určitě i některé její hlášky, či peskování jejího syna Jaroslava. Nezapamonetulný bude také film Zlatá muška, kde Hana Maciuchová s Rudolfem Hrušinským přímo excelovali v hlavních rolí.

To vše byla milovaná Miriam Hejlová, která se změnila v této sezóně, když se na scéně objevil její muž Cyril. Sbližování s Vlastou se oddalovalo a nakonec sešlo i s připravované svatby. Miriam stojí na křižovatce a neví co dál, s Cyrilem být nechce, ale s Vlastou také ne, je si vědoma toho, že mu ublížila a to je hlavní důvod jejího odjezdu, nechce být Vlastovi na očích. Seriál Ulice tak ztrácí nejoblíbenějších postavu, po které bude smutnit ne jeden divák.

Dnešní díl očekávají fanoušci Ulice už několik měsíců, přesněji od doby, co na povrch vyšla zpráva, že Hana Maciuchová končí v Ulici, pro všechny to byl šok. Ale všichni nás uklidňovali, včetně samotné paní Maciuchové, že to není její konec v Ulici, dává si pouze pauzu, možná několik týdnů, možná měsíců, to uvidíme. Věrní fanoušci její postavy musíme jen doufat, že ta pauza nebude moc dlouhá, i když samozřejmě paní Maciuchové přeji pěkný odpočinek, který si určitě za těch pět let zaslouží.

Sledujte tedy již dnes seriál Ulice, který začíná jak vždy v 18:30 na TV Nova. Náš web pro vás připravuje také zajímavý speciál o Miriam Hejlové, bohužel z časových důvodů je odložen o týden a těšit se na něj můžete asi příští neděli, připravuju pro vás velkou fotogalerii, jak šel čas Miriam Hejlové v Ulici, dále také spoustu videí, článků a dalších zajímavosti, máte se rozhodně na co těšit.

A na závěr ještě jedna žhavá zpráva, Miriam Hejlová se naposledy nerozloučí v dnešním díle, ale až o půl osmé na webu ulice.nova.cz, kde je připravený online chat právě s Miriam, tedy s herečkou Hanou Maciuchovou, tak si dnešní online chat určitě nenechte ujít, ptát se můžete samozejmě již teď hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět