Nenalíčená Badinková z Ulice: K nepoznání!

09.01.2009 16:25

Kuba

Nenalíčená Badinková z Ulice: K nepoznání!

Závidíte občas slavným herečkám, jak skvěle vypadají? Nemusíte! Je to jen výsledek práce týmu vizážistů…

Původem slovenská herečka Michaela Badinková (29), která hraje od samého počátku v nekonečném seriálu Novy Ulice sympatickou učitelku (a dnes už ředitelku) Lenku Drápalovou, nepatří k typům, které by bez luxusní kosmetiky, superdrahého oblečení a bůhví jakých vlasových kreací nedaly ránu! Na to tu máme jiné expertky, třeba „modelky“ Mesárošovou, či Agátu Hanychovou, které pro vylepšení svého vzhledu už neváhaly podstoupit i různé plastické operace.  
 
 
 
Míša o sobě naopak říká, že není žádná skleníková kytička. Rodačka z Malacek, která se natrvalo usadila v Praze, prý stojí nohama pevně na zemi. Proto ani nepřehání péči o svůj zevnějšek. Ráda se pěkně obléká, ale módní trendy prý moc nesleduje. A když její účes není právě dokonalý, vůbec ji to nevyvede z míry. „Oblékám se podle nálady. Když je třeba nevlídné počasí, tak se mi často stává, že až na ulici zjistím, že prší a já nemám ani deštník. Tak si dám si na hlavu kapuci jdu - móda, nemóda," řekla Korzu herečka, jejíž recept na krásu je až prostince jednoduchý: „Spát, spát a zase spát, nekouřit a omezit alkohol. A v každém případě dodržovat pravidelnou životosprávu," prozradila.
 
 
Michaela si také ráda občas zacvičí, nejraději má jógu. Večírky nevyhledává a své soukromí si pečlivě hlídá. Na rozdíl od seriálové Lenky Drápalové své partnery nestřídá. Už několik let žije s hercem divadla Na palmovce Honzou Teplým. Herečka si prostě nepotrpí na žádné extrémy. Stejný vztah má i k nejrůznějším kosmetickým přípravkům. „Při natáčení jsem nalíčená někdy i dvanáct až šestnáct hodin denně, a tak když mám volno, většinou se vůbec nelíčím, aby si pleť odpočinula. Jestli někdo má potřebu být pořád namalovaný jako ze škatulky, tak to je jeho věc. Někdo se cítí dobře třeba s plastikami a bez šminek nedá ani ránu. Já upřednostňuji přirozenost. Myslím, že žena má být sama sebou bez těchto umělých vylepšení, ale když to některá nutně potřebuje k životu…," zamyslela se Míša. Zároveň ale hned dodala, že ona sama by na plastiku nikdy nešla. „Chápu, že někdo plastickou operaci podstoupí třeba po vážném úrazu. Když má třeba po autonehodě zohavený obličej, tak je bez debat. Ale nechat si jen z plezíru udělat třeba větší rty nebo velká prsa... To nepochopím a nikdo by mě k něčemu takovému nepřinutil," tvrdí rezolutně Badinková.
 
 
Přes její rezervovaný vztah k parádění musí přece jen NĚJAK vypadat, to se u celebrity jejího kalibru prostě vyžaduje. A tak přichází ke slovu ty zatracované šminky, trochu té barvy na vlasy… Jen se podívejte na tři různé fotky. Na té první je Míša upravená pro promo focení seriálu Ulice, u kterého vždy asistuje alespoň jedna vizážistka, leckdy i celý tým, na té druhé je zachycená lehce nalíčená na nedávné akci, kde moderovala, a na té třetí je její „nahá“ tvář. Jedná se o divadelní fotku, na níž Míša není nalíčená vůbec. Takže dámy, pořád ještě máte mindráky, když se občas podíváte do zrcadla?!
 
Foto: Profimedia.cz, Nova, net
Zdroj: Korzo

Autor: Jana Jungmannová

pikant.cz

Zpět