Nezapomeňte! Zítra Ulice není

14.10.2008 19:04

Kuba

Pokud jste se ještě nepodívali do televiního programu na tento týden a ani jste nečetli článek, který se minulý týden objevil v této sekci, tak pravděpodobně nevíte o programových změnách, který tento týden nastanou. Změna nastane již zítra a také ve čtvrtek, kdy se změní vysílání seriálu Ulice. Tak si přečtěte tento článek do konce a budete vědět o všech změnách, které nastanou.

Hned první změna přijde zítra, sklamání pro většinu fanoušků Ulice nastane již zítra večer, kdy se náš oblíbený seriál nebude vysílat. Národ České republiky se opět rozdelí na dva tábory a to na fotbalový (to jsou především muži) a ten nefotbalový (to jsou většinou zase ženy). Zítra 15. října v 17:15 začíná přímý přenos kvalifikačního utkání MS ve fotbale 2010, utkání skončí až v 19:30 proto Ulice nebude vysíláná. Pro některé možná dobrá zpráva, aspoň si jeden den v týdnu odpočineme od našeho oblíbeného seriálu. Další fanoušci jsou možná sklamáni, že se Ulice nebude vysílat, ale i pro vás mám velice dobrou zprávu.

Druhá změna ve vysílání TV Nova nastene hned ve čtvrtek 16. října, v tento den bude jako vždy vysílána Ulice, ale kromě klasických dvou dílů od 18:30 se také můžete těšit na dva díly, které budou na čtvrtek posunuty ze středy. Ve čtvrtek si tedy zapněte Ulici již v 17:30 a skoro dvě hodiny si užívejte vašeho oblíbeného seriálu. V pátek se program opět vrátí do svých starých kolejí a Ulice opět začne v 18:30, tak se dívejte.

Zpět