Nová Hitparáda Ulice startuje

06.09.2008 17:34

Kuba

Dnes 6. září startuje nová Hitparáda Ulice. Měla sice startovat už včera, ale nějak jsem to nestihl, proto hlasování začíná až dnes. Od této chvíle můžete hlasovat v anketě, díky ní vyberete nejlepší díl tohoto týdne. Nová Hitparáda Ulice se tedy zaměřila na jiné téma než tomu bylo doposud. Už nebudeme sestavovat žebříček nejlepších postav, od teď budeme každý týden hledat nejlepší díl týdne. A jednou měsíčně zvolíme nejlepší díl měsíce.

Pravidla celého projektu jsou velice jednoduchá, stačí popřemýšlet, který díl se vám nejvíce líbil, u kterého jste se nejvíce zasmáli nebo ve kterém hrála vaše oblíbená postava, rozhodujte jak chcete, záleží jen na vás kterému dni dáte svůj hlas. Hlasovat můžete i pro více dílů, ale další hlas můžete dát až za 24 hodin. Hlasování potrvá vždy týden.

Ale nezapomínejte hlasovat i v naší soutěži Nej postava 2, již zítra končí první semifinálové kolo a hned začne druhé, dozvíte se také výsledky. Můžu prozradit, že výsledky u ženského kola byly celý týden velice vyrovnané, hlavně dvě ženy vedli a měli skoro stejný počet hlasů. Opravdu hlasujte až do poslední chvíle, nikdy nevíte jestli vede zrovna ta vaše postava. Tak nezapomeňte, již zítra hlasovní končí a následně začne nové hlasování.

Zpět