Nová postava Vanda moc úspěchů nemá

23.09.2009 15:24

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Sep2009//550375.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V pondělí do Ulice zavítala nová postava jménem Vanda Vaničková, o jejím příchodu jsme vás již informovali. Ovšem nikde nečekal, jaký "uragán" přilétá do Ulice. Opravdu nový vítr přiletěl do k Benovi do Coolny, kde se Vanda objevila a svými sexi pohledy dostala Bena, který se do ní zamozřejmě zamiloval, protože Vanda si dokáže získat každýho chlapa, ale s každým její vztah moc dlouho nevydrží, Ben asi nebude vyjímka. A Vanda se hned první den dokázala postarat o pořádný rozruch v Coolně.

Přesněji tedy první noc a to z pondělí na úterý, noc strávila s Benem v Coolně a ranním probuzení Ben jen zíral, kolik má Vanda energie. Ovšem nic není jen tak a tak se Ben brzy dozvěděl, že tolik energie získala Vanda díky pilulce, kterou ochutnal i Ben a tolik energie kolik měl včera ještě nikdy neměl. V Coolně začal dělat pořádný změny, začala to pojmenováním stolů a skončilo rozdáváním pití zadarmo, chce to prostě změny a Ben to má ve svých rukou.

Ne všichni si, ale Vandu zamilovali tak jak Ben, to poznáme brzy v Ulici, ale i diváci mají na Vandu různé názory a co jsem četl v různých diskuzích, tak většinou převažují negativní názory. Vanda všem přijde nesympatická, provokativní atd. Jen těžko si na ní většina diváků bude zvykat. "Taky mi ta Vanda moc nesedí...ale historie se začíná opakovat, Vanda Vaníčková = ZdendaMorávek v sukni..." zní jeden z názorů s naší diskuze a další se připojují: "Dneska jsem teda seděla u TV s otevřenou hubou,pěkně se nám to tam zašmodrchává. Ten Ben mě sklamal,vidí babu prvně a už ji sedne na pilulku. Vandu neskousnu. Dost dlouho jsem si zvykala na Nekonečné a teď tenhle zázrak. Nelíbí se mi."

Podobných názorů se v naší i v dalších diskuzích o Ulici objevovalo spoustu. Samozřejmě, ale jsou i tací, kteří si Vandu zamilovali. Takže se objevovali i kladné názory. Někteří samozřejmě jen doufají, že to je vše o zvyku a brzy se i divákům bude Vanda zamlouvat. Ovšem loni byla podobná situace s rodinou Nekonečných a tuto rodinu někteří ještě stále nemůžou rozdýchat, tak uvidíme, jak to bude u Vandy v každém případě ještě nás čekají dvě nové postavy.

Zpět