Nová prostředí v Ulici

03.10.2008 19:06

Kuba

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gsmall/232584_ulice-serial.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V Ulice se stále něco děje. Tento týden nás opustila "praštěná" Digi Stránká, hned v prvních po prázdninových dílech se objevila nová postava Božena Puklická, to ale není vše, během října se objeví další nové postavy a na podzim se můžeme těšit i na nová prostředí. Deník Blesk byl na jejich prohlídce a nafotil exkluzivní fotografie, které můžete vidět ještě než se objeví v televizi, my je pro vás máme také.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gsmall/232581_ulice-serial.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Již brzy se zprovozní nová pekárna, kterou zakládá pan Stárek s rodinou Nyklovou. Jak už všichni víte tahle firma vzniká po zrušení Království hraček, bude v ní prodávat paní Nyklová a někteří bývalí zaměstnanci Království také zústali a budou pracovat pod Stárkem. Uvidíte jak se nové pekárně bude dařit. Rozhodně nepřijdete o drby od paní Nyklové a další zápletky se budou vyvíjet v téhle nové pekárně, která bude v ději hodně v popředí, no necháme se překvapit co pro nás tvůrci připravili za dobrůtky.
Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gsmall/232583_ulice-serial.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Tetovací studio v Ulici? Ano i toto je možné a stane se tak po skončení Večerky, místo ní totiž vznikne již zmiňované tetovací studio. No to bude opravdu pecka do Ulice, myslíte, že si někdo z obyvatel dá tetování? Třeba paní Nyklová :-)) uvidíme. Ale studio spíše přiláká nové zákazníky. Tetovací studio bude patřit nové postavě, které do Ulice přijde již brzy a my jsme vás o ní informovali ještě o prázdninách, bude to Libuše Nekonečná, kterou bude hrát Zuzana Vejdová, nechme se tedy překvapit jak se jí bude v Ulici dařit.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gsmall/232579_ulice-serial.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Nové místo pro mládež bude hudební klub. V něm se bude setkávat hlavně mládež jako Matěj, Tereza, Štěpán, Ben a další. Hudební klub tak nahradí starý klub, kde se mládež setkávala a byla v něm také zkušebna kapely, v nově vybudovaném hudebním klubu se bude potkávat i kapela aby mohla zkoušet své písničky. Myslím, že v tomto klubu to bude opravdu hodně žít.



Na konec ještě pár zajímavostí. V Ulici se již prostřídalo asi 400 účinkujících a 80 herců hraje v Ulici nastálo. Na seriálu pracuje asi 100 lidí, do této skupiny patří režiséři, producenti, scénaristé a spousta dalších. Tvůrcům trvalo 60 dní na rekonstukci a přípravu nových prostor. Hodně peněz vložili do nového hudebního klubu.

Definitně se obyvatelé musí rozloučit s Večerkou, která končí a bohužel končí také Království hraček, s ním už jsme se ale rozloučili. V říjnu přijdou další nové postavy, spolu s majitelkou tetovacího studia přijde celá její rodina, těšit se můžete opravdu na další zajímavosti. Tvůrci Ulice pro nás mají vždy nějaké překvapení, tak se odvažte prožít každý den se seriálu Ulice.

Zpět