Nové postavy ve čtvrté sezóně Ulice (část 1)

20.08.2008 19:33

Kuba

V tomto článku vám představíme dvě nové postavy, které se v Ulici začnou vyskytovat na podzim. Celkem by mělo do Ulice na pozdim přijít sedm nových postav, my vám je všechny postupně představíme ve třech částí. Za tyto informace děkuji neoficiálnímu a skvělému blogu o TV Nova televizenova.blog.cz, který tyto informace zveřejňuje ještě před námi. Dnes zveřejnil první dvě postavy, my vám je představíme také.

https://www.televize.cz/images/fotografie/TVRevue/2006/11/47/10_1.jpgBožena Puklická

Nová učitelka, která učila na základní škole, která se nyní spojí s gymnáziem. Božena usedne do kabinetu za Miriam Hejlovou a bude zástupkyně ředitelky pro základní školu. S Miriam si okamžitě padne oka, proč také ne, mají toho obě spoustu společného. Obě jsou učitelky, mají rádi školu a pořádek, nemají manžela a obě mají dospělé syny. Nová postava nastoupí už 1. září, tak se dívejte. A kdo bude hrát Boženu Puklickou? Herečka ...


Lucie Juřičková (*25.5. 1965)

Sestra herce Tomáše Juřičky a manželka herce Martina Zahálky. Pochází z herecké rodiny (matka byla sólistkou plzeňské operety), od malička vystupovala v dětském sboru plzeňské opery. Ještě před absolutoriem hudebně-dramatického oddělení Státní konzervatoře v Praze hrála v Divadle Jiřího Wolkra. V roce 1988 nastoupila angažmá v Divadle J.K.Tyla v Plzni. Od roku 1991 je členkou Divadle na Vinohradech. Hrála ve filmech: Samorost, Noc smaragdového měsíce, Jak básníci přicházejí o iluze, Slané cukríky. Seriály: Třetí patro, Četnické humoresky, v pohádce Jak chutná láska. Hojně ji zaměstnává činnost v dabingu: seriály Beverly Hills 90210, Okouzlení, Sex ve městě.



Renata Novotná

Obrázek “https://www.vcd.cz/hercii/stepan1b.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Renata Novotná pracuje jako kadeřnice, do Ulice ale přichází až v říjnu, kde bude pracovat? Samozřejmě v Salónu Swing a vystřídá tak Digi Stránskou, která se bude stěhovat (Míši Mauerová odchází ze seriálu kvůli těhotenství). Renata je skvělá a šikovná kadeřnice, zákazníkům udělá takový účest, že z toho budou paf, také proto má co závidět Simona Pavlicová, která na Renatu bude tak nějak žárlit, kvůli její šikovnosti a také sexy postavě. Renata je velice upřímná a nemá ráda falešné přátelství, má stejnou povahu jako Ingrid, budou si tedy rozumět. Ale i Renata skrývá jedno tajemství. Jaké ale neprozradí, snad se více dozvíme v Ulici. Čekejte Renatu v Ulici už v říjnu a pod Renatou se skrývá herečka....

Lucie Štěpánková (*30.7. 1981)

Lucie Štěpánková se narodila roku 1981 ve Vsetíně. Vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Ještě za studií na konzervatoři hostovala v ostravské Divadelní společnosti Petra Bezruče v inscenaci Dům Doni Bernardy a v Národním divadle moravskoslezském v Královských hrách, rovněž ve Východočeském divadle Pardubice v inscenacích Předvečer tříkrálový, Nápadníci trůnu a Tři sestry.
Od roku 2001 je členkou souboru Východočeského divadla Pardubice, kde ztvárnila role např. Alenu v Noci na Karlštejně, Setu v Měsíčním běsu - za tuto roli získala Cenu za nejlepší ženský herecký výkon festivalu České divadlo 2002/2003, Jessiku v Kupci benátském, Natašu v Ještě jednou, profesore, Jenůfu v Její pastorkyni, Ondinu, Julii v Romeovi a Julii či Marii ve Stabat Mater, kterou přes léto hrála v pražských Ledeburských zahradách.
Nyní je v angažmá Divadla na Vinohradech, kde ji můžeme vidět v inscenacích Figarova svatba; Na krásné vyhlídce; Famílie aneb Dědictví otců zachovej nám, pane a dalších.


Další nové postavy vám představíme o víkendu, proto stále sledujte náš web, aby jste o nic nepřišli. Nejaktuálnější informace o seriálu Ulice stále najdete u nás. Na závěr ještě jedou doporučím blog televizenova.blog.cz.

Zpět