Nové postavy ve čtvrté sezóně Ulice (část 2)

21.08.2008 19:32

Kuba

Máme pro vás připravnou druhou část, ve které vám představíme další dvě nové postavy Ulice, které se ukáží ve čtvrté sezóně. Představíme si Monču Stavbnou a Boriska Nekonečného. Protože dnes na webu probíhá velká proměna webu nemám čas sepsat si svůj vlastní článek, proto je charakteristika posta okopírovaná od zdroje informací, od kterého mám info o nových postavách i v první části. Zdroj je televizenova.blog.cz.

https://mm.denik.cz/56/05/hanychova_hlavicka2_sip-300.jpgMonika Stavná (Monča)

Postava Moniky je velice sebevědomá a o nic méně pohledná, ač to na první pohled nevypadá podle jejího chování, v hlavě má vše v pořádku. Problém je ten, že Monča je plná energie a života si užívá naplno, vyhledává mejdany, diskotéky a muže. Monika nemá stálé bydlení, ale vždy se najde někdo kdo ji nechá u sebe přespát. S muži to má kvůli své vizáži jednoduché. Začátkem září pozná na motorkářském srazu Pepana Pavlicu, který se ji líbí a nechce ho jen tak ztratit a tak se z nim vydá do Prahy, aby ho navštívila. Pepan s toho bude do jisté míry velice překvapený... Postavu Mončy si zahrála herečka, modelka a vícemiss za rok 2005 Agáta Hanychová, které úspěchu také přidalo to, že je dcerou známé moderátorky a herečky Veroniky Stropnické-Žilkové.


Boris Nekonečný (Borisek)

Devítiletý Borisek je typické hyperaktivní dítě, které učitelé nemají moc v lásce. Není hloupý, ale škola ho moc nebaví, zkoumá totiž úplně jiné věci, občas udělá bezmyšlenkovitě nějakou věc a potom se diví reakce druhé strany. Boris to ale nemá v životě jednoduché, zejména kvůli častému stěhovaní. Kočovný život pro malého Borise není úplně dobrý, podporu mu ale dává jeho rodina, ve které je šťastný a se kterou je velice rád... Borise si zahrál začínající herec Vladislav Rousek, který je znám především z reklam a z krátkých účinkování v divadle.

Zpět