Nové postavy ve čtvrté sezóně Ulice (část 3)

25.08.2008 19:26

Kuba

Je tady třetí, ale zároveň poslední část minisérie o nových postavách v Ulici. Ve všech třech částích jsem čerpal informace z neoficiálního blogu o TV Nova televizenova.blog.cz, kde jsem domluvený s autorem, že články si můžu přidat na web. Podíváme se tedy společně na další dvě nové postavy, které si v Ulici zahrají už od září.

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/zuzana-vejvodova/N153547-bc752.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Libuše Nekonečná (Libuška)

Libuše přijede do Ulice i se svou rodinou a to synem Boriskem (představili jsme vám ho v druhé části minisérie o nových postavách) a mladší sestrou Theou (o Thee se dozvíte ještě v tomto článku). V Praze začne netradině podnikat. Se svou rodinou se mnohokrát stěhovala, proto žádný její vztah nikdy nevydržel moc dlouho. Se zamilováním ale nemá vůbec žádné problémy, je velice šarmantní a nejen svou přitažlivostí, ale také otevřeností okouzlí nejen muže, ale také ženy. Má ráda velice svého syna Boriska i když při výchově používá velmi osobité metody. I Borisek ji ale má strašně rád. Libuše se na nikoho nechce vázat, už kvůli tomu, že se často stěhují. Najda v Ulici štěstí a neostěhuje se nám moc rychle? To uvidítě ve čtvrté sezóně Ulici. Libušku si zahraje herečka....

Zuzana Vejvodová

Zuzana Vejvodová (* 19. září 1980, Praha) je česká herečka, vnučka skladatele Jaromíra Vejvody. Jako desetiletá si zahrála hlavní roli v seriálu Území bílých králů. Během studia na Státní konzervatoři hostovala v Divadle na Vinohradech a v Divadle Na Fidlovačce. Fidlovačka se stala její domovskou scénou, ztvárnila zde například titulní roli v hudební komedii Mamzelle Nitouche, trojroli Nele - Betkina - Anna v Thylu Ulenspieglovi, nevěstu Agátu v Ženitbě, za muže se převlékající Rosalindu v Shakespearově komedii Jak se vám líbí, Jacie Triplethree v Ayckbournově komedii Něco v ní je (Comic Potential) či titulní postavu Millie Dillmount v muzikálu Hledá se muž. Zn: Bohatý! (Thoroughly Modern Millie). V roce 2003 vyhrála konkurs na hlavní roli v muzikálu Rebelové (Divadlo Broadway Praha), o rok později zvítězila v konkursu na roli Julie v dramatu Romeo a Julie (Letní shakespearovské slavnosti na Pražském hradě). Následující léto ji diváci LSS mohli vidět jako Violu ve Večeru tříkrálovém, v roce 2006 ztvárnila Desdemonu v Othellovi. Natočila řadu seriálů, pohádek a inscenací produkovaných Českou televizí, na výraznější roli v celovečerním filmu stále čeká.


Theodora Nekonečná (Thea)


Thea je mladší sestrou Libušky, se kterou vyrůstá a žije od malička. S Libuškou a s Boriskem přijíždějí všichni společně do Ulice. Thea má ale jednu zvláštnost. Od malička vyrůstá hlavně v prostředí s kluky. Proto její chování je velice klučičí a i koníčky má sice klučičí. Nikdy neměla velkou kamarádku a to hlavně proto, že každá holka je pro Theu nána, se kterou si nemá vůbec co říct. Thea má 17 let ale v jejím životě se objevila vážná nemoc. Jak přijmou obyvatelé Ulice? Skamarádí se snad s Terou Jordánovou nebo spíše s Matějem? Uvidíme už v září a The si zahrála herečka....

Kristýna Maléřová

Mladá česká herečka se narodila prvního májového dne roku 1985 v Rožnově pod Radhoštěm. Už odmala projevovala určité umělecké nadání - navštěvovala folklorní a dramatické kroužky, také ráda tančila a zpívala. Nebylo překvapením, když se rozhodla pro studium dramatického oboru na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, po kterém jí bylo nabídnuto angažmá v Těšínském divadle v Českém Těšíně, kde působí dodnes (již čtvrtou sezónu).Po dvou letech v divadle sklízela první zasloužené ovoce v podobě Ceny ředitele Těšínského divadla jako mladá a nadějná umělkyně. Za své působení se představila již v několika hrách, z těch aktuálnějších je to NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁLKA nebo SVĚTÁCI.Kouzlo filmového plátna poprvé okusila menší rolí v Jakubiskově filmu BATHORY. Podstatně větší šancí pro ni byl německý režisér Veit Helmer. Ten sháněl mladou herečku do hlavní ženské role pro svou novou alegorickou komedii ABSURDISTÁN a Kristýna (registrována v pražské agentuře patřící Jessice Horváthové) prošla sítem čítajícím na šest set hereček z bezmála třiceti zemí světa! Na samotné natáčení v Azerbajdžánu ale málem neodcestovala – maminka se ji nejdříve bála pustit.

Zpět