Novinka: naši velkou fotogalerii najdete nyní na galerie.cz

01.03.2010 15:18

Kuba>

Obrázek “https://blog.efektne.cz/wp-content/uploads/galerie-cz.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

První březnový den, tedy 1.3. je den velkých změn. Nejen, že nás večer čeká "převléknutí" do jarního kabátu celého webu, ale dnes jsme také spustili novinku, kterou ovšem nenajdete přímo na našem webu, ale na webu galerie.cz. Kdo tento web nezná, tak galerie.cz je takové velké totoalbum, kde si můžete ukládat své fotky, které si můžete buď zamčít nebo je nechat přístupné pro všechny. Web galerie.cz vlastní TV Nova, které patří i nova.cz, tn.cz, vybereme.cz, forum.cz, část blog.cz a část jyxo.cz.

Náš profil na galerie.cz je následující: ulice--serial.galerie.cz, začátek je tedy úplně stejný jako adresa našeho webu, ovšem místo webnode.cz je koncovka galerie.cz. Pokud se chcete dostat na naši galerii, tak stačí kliknout na obrázek, který je nad textem, odkaz samozřejmě najdete také ve fotogalerii. V této rubrice už nenajdete fotky, všechny fotky byly přemístěny právě na ulice--serial.galerie.cz, v rubrice Fotogalerie ale najdete odkaz přímo na konkrétní galerii, kde se nachází část fotek.

A proč jsme naši fotogalerii přemístili na galerie.cz? Důvod je jednoduchý, galerie.cz nabízí mnohem větší přehlednost, tím bude pro vás prohlížení fotek mnohem jednodušší, navíc na galerie.cz je mnohem více místa než máme zde na webu. Na webu jsme se totiž už dostali na maximum a více fotek bychom už na web dát nemohli, leda že bychom nějaké fotky smazali. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl právě pro web galerie.cz kde se vlezou všechny naše fotky a ještě hodně jich můžeme přidávat. Věřím, že tato změna bude i pro vás příjemná.

Zpět