NOVINKY PO PROMĚNĚ A V ZÁŘÍ

21.08.2008 17:42

Kuba

Měsíc září se už blíží. Nejen, že opět po dvou měsících začne škola, ale také znovu poběží seriál Ulice. Září bude také mnoho novinek na našem webu, ale my s novinkami začínáme již zítra, tj. 22. srpna 2008 díky velké proměně webu. Ale i v září přijdou novinky. V tomto velkém článku si představíme úplně všechny novinky. Dozvíte se tedy vše už o den dříve, ale jen dozvíte, vše uvidíte až zítra.

Hezky postupně si představíme všechny sekce i podsekce. Takže jdeme na to.

Hlavní stránka – nejdůležitější část na každém webu, zde se vždy dozvíte všechny novinky, které jsou na webu. Součástí naší hlavní stránky je také postava týdne, tato část bude pokračovat i v září. A na hlavní stránce uvidíte další nové rubriky. Ale ty už uvidíte zítra, takže se nechte překvapit.

Ordinace 2 – nová podsekce zařazena na hlavní stránce. Komentář k tomu nemusí být moc velký. Bude to odkaz na web www.ordinace2.wbs.cz, který je hlavní partnerem našeho webu, mimo jiné jsem na webu také adminem. Takže pokud tento web ještě neznáte, určitě se na něj podívejte, protože tam najdete spoustu informací o tomto druhém seriálu TV Nova.

Novinky – sekce, která stále zůstává. Vždy nejdůležitější podrobnosti o seriálu Ulice.

Z tisku – také známá věc na našem webu. Ale malá změna Z tisku už nebude sekce ale podsekce a bude zařazená v sekci Novinky. Rozhovory a články, které napsal tisk nebo internet.

Online chaty – tata podsekce zařazená v Novinkách je novinka. Najdete v nich nejen odkazy na proběhlé chaty, ale také články o nových chatech, které budou probíhat.

Sledovanost – speciál – tuto sekce už také znáte, nyní bude podsekce a také zařazená v novinkách. Ovšem tato podsekce už dlouho fungovat nebude.

Aktuální díly – tuto sekci na našem webu už dlouho znáte. Zatím se stále jmenuje Co nás čeká, ale od zítřka se už přejmenuje. Již teď můžete v sekci Co nás čeká vidět aktuální díly, které poběží v září, tak se určitě podívejte.

Příští týden... – další nová podsekce na webu. V květnu začala na webu fungovat jedna nová rubrika, každý týden jste v sekci Novinky mohli vidět článek, ve kterém jsme shrnuli celý následující týden. Ovšem teď jsem se rozhodl, udělat pro tyto články novou podsekci, která ovšem bude fungovat až poslední víkend v sprnu.

Kalendář – tato podsekce bude stále zamčená až do září, potom ji otevřu. Co v ní najdete? Bude se aktualizovat pouze jednou měsíčně a bude to takový kalendář, ve kterém najdete kdy bude Ulice vysílána a hlavně jaký díl.

Archív – poslední podsekci, kterou najdete v sekci Aktuální díly je Archív, i tuto sekci nemusím představovat, už teď na webu je a je to odkaz na náš velký archiv, kde najdete všechny odvysílané díly třetí sezóny, tedy jejich obsahy a od září opět budou přibývat nové obsahy dílů.

Herci – další známá sekce, životopisy herců z Ulice. Tato sekce dostane úplně nový kabát, bude mnohem přehlednější a zajímavější, doplněny budou také pár nových životopisů, například životopis Daniela Browna – Henryho, Nikoly Hronové – Anežky a další. Určitě se vám tato nově upravená sekce bude líbit mnohem víc než teď.

Ulice a film – opět velmi známá a oblíbená sekce, ve které se dozvídáte postupně filmy, ve kterých si zahráli herci z Ulice, nyní bude tato podsekce součástí sekce Herci a opět bude doplňována o novou databázy filmů herců z Ulice.

Soutěž – tato sekce bude sloužit pouze jako takový rozcestník pro další soutěže, o jedné se dozvíte hned v dalším odstavci a druhé až na konci tohoto článku, protože nová soutěž bude startovat až v září.

Nej postava 2 – na konci tohoto článku

Soutěž – ano tato podsekce má stejný název jako hlavní sekce. Zde nepůjde o žádnou soutěž, ve které budeme hledat nejlepší postavu, či miss ani další. V této podsekci budete soutěži vy ale také budete vyhrávat, soutěž bude na stejný princip jako je například teď narozeninová soutěž. Budete tipovat nebo odpovídat a vyhrávat zajímavé ceny.

Zábava – alias ankety. Zdá se to být nová sekce, ale nebude, bude jen přejmenovaná a i tato sekce bude sloužit jako rozcestník zábavě. Ovšem v této sekci budou ankety, na které jste zvyklý a stále velmi hlasujete. Nezapomínejte, že váš názor nás zajímá.

Hitparáda Ulice – na konci tohoto článku

Puzzle – tohle je nová podsekce, která vás bude určitě bavit. Kdo z nás rád neskládá puzzle. Je to hra pro malé ale i velké. A v životě snad každý aspoň jednou skládal puzzle. Nyní máte možnost skládat přímo na webu a to puzzle s motivy Ulice. Hned zítra budete mít možnost poskládat si logo Ulice a asi tak po týdnu možná víc bude vždy přidávat nové puzzle, většinou to budou fotky herců či postav.

Fotogalerie – opět známá sekce. Ale mění se to, že Fotogalerie už bude podsekce. A bude víc fotek, když jsme měli ještě neplacenou verzi, tak jsme do fotogalerie mohli vložit pouze 60 fotek, teď u placené verze je množství libovolný. A fotek můžeme vložit kolik chceme, proto budou občas přidávány nové fotky.

Web –
další sekce, která se ještě teď bude jmenovat jinak a to Náš web. Sekce bude stejná, akorát se změní název a sekce bude opět sloužit jako rozcestník pro další nové podsekce, jako například....

Návštěvnost – už o května máte možnost vidět na našem webu každý týden týdenní graf návštěvnost. Grafy stále zůstávají, akorát dostanou svou vlastní podsekci. Vše bude tedy pěkně shromážděné.

Bannery – i tuto sekce není potřeba komentovat. Tuto sekci už dlouho znáte, jediná změna, která nastane je taková, že Bannery už nebudou v sekci ale v podsekci.

Info o nás – další nová podsekce, ve které se dozvíte podrobnosti o našem webu. Kontakt, rekordy v návštěvnosti, charakteristika sekcí a podsekcí a mnoho dalšího.

Diskuze – poslední opět známá sekce. Již od neděle můžete na hlavní stránce hlasovat jakou diskuzi by jste na webu chtěli, zatím to vypadá jasně, ale ještě stále máte možnost hlasovat do zítřejšího večera. Pak se uvidí a podle vašeho hlasování rozhodnu jaká zde bude diskuze.

A poslední dvě sekce, tedy spíše podsekce, které jsem si nechal až na konec článku. Důvod je jednoduchý, obě podsekce odstartují nejen v září, ale hlavně obě budou velké trháky v září. Takže si je představíme.

Hitparáda Ulice – název této podsekce určitě nemusím představovat, moc dobře naší Hitparádu znáte, také už běží od ledna a před týdnem skončila. Ale již před nedávnem jsem vám malinko prozradil, že Hitparáda Ulice na našem webu jen tak nekončí. Tady je důkaz. Hitparáda stále bude pokračovat a to už od září. Ale s jinými pravidly. V Hitparádě nebudou postavy Ulice, ale díly. Ano je to tak, každý týden budete volit nejlepší díl z celého týdne. V Hitparádě bude tedy každý týden bojovat pět dílů. Hlasovat se bude týden. Ale veškerá pravidla se dozvíte v září. Tak si na ně určitě počkejte.

Nej postava 2 –
tak toto je novinka, opět přichystaná na září. Novinka to ale není pro ty, kteří jsou s námi už od samého začátku. Loni v září odstartovala velká soutěž o nejlepší postavu Ulice. Trvala několik měsíců a vítězem se stala Tereza Jordánová. Letos v září bude startovat druhé kolo této soutěže. Ale budou jiná pravidla než loni, určitě se vám budou líbit a v soutěži už ale nebude bojovat Tereza Jordánová. Určitě se vám celá soutěž bude líbit a budete hlasovat a vyberete tak za pár měsíců Nej postavu Ulice.

A to je všechno. Kromě těchto sekcí a podsekcí budou ještě další novinky. Jako například nová grafika, nový grafický typ, nové barvy webu. To vše bude startovat zítra večer v osm. Ale celý den budou probíhat poslední úpravy, proto čtěte dál.

Pátek 22. srpna 2008

Na večer je připravená velká proměna webu. Možná si říkáte přijdu v osm a uvidím co to bude. To můžete, ale kdo by chtěl přijít dřív, tak to moc nedoporučuji. Asi od šesti hodin večer budou zamčené všechny sekci i podsekce včetně hlavní stránky. Na webu ale bude viditelně označeno, že na webu probíhá rekonstrukce. Během těchto dvou hodin se také změní grafický typ stránky a barvy webu. Po dobu co budou všechny sekce zamčené, budu dokončovat poslední úpravy, které nemůžu dělat při odemčených sekcí. V osm
hodin se pak celý web odemče a proměna webu bude za námi. Ještě do osmi hodin bude fungovat diskuze a to tady tato, co zde je nyní. Před osmou se podívám na hlasování jak jste rozhodli, i když už teď to vypadá jasně, ale ještě se hlasování může změnit.

Během celého dne bude stále probíhat aktualizace webu. Takže pokud budou nějaké nové články, či rozhovory ještě do šesti hodin je uvidíte na webu. A také během dne čekejte v této sekci jeden článek o našem webu. Bude to narozeninový článek, ve kterém se dozvíte ty nejlepší věci z celého roku, velké projekty, rekordy a další zajímavosti. To vše v jednom článku. Pokud nám budete chtít poblahopřát, tak můžete využít diskuzi. :))

Všechny nové podsekce jsou ještě teď zamčené, fungují pouze sekce, ve kterých stále můžete najít veškeré informace. Již jsou podsekce přejmenovaná, takže můžete vidět, kde jaká podsekce přesně bude. Sekce, které se budou přejmenovávat až od zítřka, mají ještě teď starý název.

Zpět