O stalkingu v Ulici na chatu s Jitkou Farskou

13.05.2009 22:51

Kuba

https://nd.blog.cz/j/jajiapaji.blog.cz/obrazky/8184949.jpg

Stalking v Ulici stále pokračuje a blíží se do svého cíle. Kukačka už propustil Lídu Farskou, která je v nemocnici a psychicky je na tom velice špatně. Jitku Farskou zatím  Kukačka stále drží na své chatě, ale ne nadlouho. Herci Ilona Svobodová (Jitka Farská), Jana Birgusová (Lída Farská) a Pavel Rímský (Vladimír Kukačka) natáčeli již před několika týdny nejtěžší natáčení. Pro nikoho to nebylo vůbec lehké. A s herečkou Ilonou Svobodovou si budete moci povídat již tento pátek.

Hlavním tématem chatu bude určitě stalking. Jitka Farská je hlavní "hrdinkou" tohoto dramatického příběhu v Ulici. Již skoro 14 dní se v Ulici řeší hlavně toto děsivé téma. S herečkou Ilonou Svobodovou probíhat také minulý týden rozhovor ve Snídani s Novou, minulý týden jste paní Svobodovou mohli zachytit také na chatu na blesk.cz. Ve stejném týdnu byla na chatu i herečka Jana Birgusová (na ulice.nova.cz) a nyní to bude právě Ilona Svobodová, která v Ulici hraje od samého začátku vysílání, tedy již čtyři sezóny. Život Jitky Farské nebyl nikdy lehké, její manžel měl milenku, Jitka mu trpěla. Její dcera Jitka se dostala do sekty, naštěstí ji to brzy přešlo. Druhá dcera Monika pak odjela do Ugandy se starším přítelem. Jitce pak také umřelo miminko, jen pár dní po svém narození. Když se později ukázalo, že její manžel Olda má nemanželské dítě bylo už jen otázka času, kdy vztah skončí. Jitka se zamilovala do Vladimíra Kukačky a odešla s ním. Pak se s ním rozešla a nyní prožívá peklo, o kterém se již určitě nemusím zmiňovat.

Máte-li tedy další otázky ohledně Stalkingu v Ulici. Nebo otázky, jak se Iloně Svobodové tyto dramatické scény natáčeli, tak určitě v pátek 15. května 2009 navštivte oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz. Ilona Svobodová neboli postava Jitka Farská bude online od 13 hodin. Pokud se nemůžete chatu zúčastnit, tak můžete pokládat otázky jako vždy třeba hned. A to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět