O Vánocích v Ulici také zítra ve Snídani s Novou

21.12.2009 16:40

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2009//28223-web-7108bc.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zítra nás čeká poslední Snídaně s Novou v tomto roce. Tedy na Silvestra bude ještě jedno vydání, ale to spíše takové speciální, silvestrovské, klasickou Snídani uvidíme zítra naposledy. Od středy totiž na Nově začíná naplno vánoční televizní program. A o čem bude zítra ve Snídani s Novou řeč? Bude toho hodně, ale protože to je zároveň poslední Snídani i před Vánoci, tak se můžete těšit na rozhovory, které se týkají právě Vánoc, ať už Vánoc na Nově, v Ulici nebo o Betlému.

Hned na začátku rozzáří Snídani s Novou krásné šaty, které na sobě budou mít profesionální modelky, ale také moderátorka Marta Ondráčková nebo rosnička Jana Adámková a šaty to budou speciální, takové které se hodí ke štědrovečerní tabuli. Tak jako každý rok, tak i letos do Česka dorazilo Betlémské světlo a to už v sobotu 19. prosince a skauti ho začali ronášet po celé republice. O Betlémském světle bude také zítra řeč ve Snídani s Novou.

Těšit se také můžete na hvězdného reportéra z TV Nova Cinema Tomáše Kruase, ten prozradí na co se diváci můžou těšit na Vánoce a na Silvestra v Hvězdném reportérovi. A poslední rozhovor bude přímo s generálním ředitelem TV Nova panem Petrem Dvořákem, ten prozradí něco více o Vánocích na Nově, ale také se dozvíme třeba to, jak on sám slaví Vánoce nebo to, jaké jsou jeho nejoblíbenější pohádky (určitě ty, co vysílá Nova.:-D).

Čeká nás ale ještě jeden rozhovor. Jedno ze zítřejších témat totiž bude i Vánoce v Ulici a o těch nám přijde říct jedna rodinka z Ulice a to rodina Liškových. Přijde maminka Anička a děti František a Ema, pouze tatínka Bedřicha nechali pracovat. Představitelé těchto rolí Ljuba Krbová a sourozenci Matyáš a Anna Marie Valentovi nám přijdou říct, jak se budou slavit Vánoce v Ulici. Takže se určitě na tento rozhovor dívejte, bude mít dvě části, první bude v 7:45 a ta druhá část v 8:15, nezapomeňte také na to, že pokud tento rozhovor nestihnete, tak si ho pak můžete přehrát ve videoarchivu na nova.cz

Zpět