Inovace starého webu je konečně tady

04.08.2009 15:00

Kuba

Je to tady, to na co jsme čekali několik dní, právě nastalo. Několik dní jsem vás poutal reklamním bannerem na něco, co se chystá. Později jsem vše prozradil i datum inovace. Celou akci jsem samozřejmě nějak nazval a tak se tato proměna jmenuje "Inovace bez legrace." Tento nápad byl opravdu neplánovaný, takže to nebylo nic, tak jak loni při velké proměně webu. Letos mě to napadlo opravdu jen tak a věřím, že jsem neudělal špatně, když jsem celý web změnil.

Jako hlavní změna je samozřejmě změna adresy, protože jsme přešli na jiného provozovatele. Stará adresa ulice.wbs.cz je kratší než ulice--seril.webnode.cz, ale věřím, že si brzy tuto adresu oblíblíbíte, pokud ne, tak nevadí, protože ze starého webu budete vždy přesměrování sem na tento nový web. Původně jsem chtěl inovaci udělat 22. srpna, tedy v den, kdy bychom oslavili druhé narozeniny. Ale protože na starém webu by nám dříve vypršela placená verze a tak by jsme ztratili spoustu možností a bylo by nesmysl platit placenou verzi na půl roku znovu, tak jsem se rozhodol pro změnu již dříve a vybral jsem datum 4. srpna 2009.

Co tady najdete nového? Tak kromě adresy je zde vše mnohem lépe přehlednější. Vše co budete hledat se vám bude hledat lépe, články jsou pěkně seřazené a navíc zde najdete všechny články ze starého webu, takže vůbec o nic nepřijdete. Stejná zůstala i diskuze, puzzle, hledej rozdíly, fotogalerie a další. Jsou zde ale také nové sekce, například Otázky a odpovědi, nově je udělaná sekce Přátelé, nebo Online chat s adminem či Exkluzivní rozhovor se Zuzkou Vejvodovou. Další novinky pak přijdou v září.

Nově zde také najdete archiv, dříve na adrese dilyulice.wbs.cz, nyní bude archiv tady, ovšem protože udělat archiv zabýrá spoustu času, tak budu dávat do archivu díly postupem času, takže se omlouvám, že tam nenajdete všechny díly, ty zatím stále můžete najít na dilyulice.wbs.cz Nic se nemění pro fanclubáky, jejich fanclub stále zůstává na adrese fanclub-ulice.wbs.cz a také letní web je stále na stejné adrese a to na leto-ulice.wbs.cz

Na inovovaný web jsem také přetáhl některé prvky ze starého webu, chci tedy, aby jste opravdu nepřišli o nic co máte rádi a pokud se vám web zatím moc nelíbí, tak věřím, že si k němu brzy najdete cestičku, třeba je to jen otázka zvyku a brzy budete mít tento web stejně rádi, jako ten předtím. Opravdu znovu připomínám, že toto není nový web, je to jen inovovaný web, takže vůbec o nic nepřijdete, o své oblíbené články, projekty, prostě o nic.

Změnou také projde letní soutěž Prázdninové pexeso, protože by se na tomto webu špatně hledaly dílky pexesa, tak celá soutěž se na poslední dvě kola přesune na letní web, kde budete nově hledat dílky pexesa a budete je k sobě seřazovat. To je snad jediná velká změna, další změna ještě je v sekci Puzzle, nyní jsou lépe seskládané, ale puzzle už nemůžete hrát přímo na webu, u každé fotky vždy najdete odkaz, kde si můžete puzzle zahrát. Jinak se snad nemění už nic. I náš email zůstává, takže nám stále můžete psát, stejně tak i do diskuze, která nyní dostala pravidla.

Tak si tento web užívejte a těším se na vaše názory v naší diskuzi a nebojte se psát i kritiku, bez kritiky to přeci také nejde a jinak bych se nemohl zlepšovat, když by jste nenapsali svůj názor ať už kladný či záporný. Přeji vám příjemné léto i s našim webem, se kterým se stále můžete bavit.

Zpět