Odvažte se prožít každý den - Startuje 5. sezóna Ulice

31.08.2009 14:21

Kuba

Již za několik málo hodin odstartuje jubilejní pátá sezóna seriálu Ulice, ano je to tak, již pět let se každý všední den díváme na seriál "ze života" na seriál, kde jsou příběhy skoro jako z naší ulice, zkrátka seriál Ulice, který již dnes v podvečer startuje svou pátou sezónu. Poprvé se začala Ulice vysílat v září roku 2005, nyní máme rok 2009, Ulice je tedy jeden z mála seriálu, který na obrazovkách běží již takovou dobu a to každý všední den, Ulice byl totiž první denní seriál. A hned od začátku si přilákal mnoho diváků, kteří se na Ulici dívají od začátku.

A já věřím, že všichni věrní diváci, zůstanou i nadále věrní Ulici a i dnes večer si zapnout TV Nova a budou sledovat osudy našich oblíbených hrdinů. Přesně v 18:25 začne trochu upravená znělka, po ní si připomeneme ukázky z minulých dílů a pak se již můžeme těšit na první premiérový díl páté sezóny seriálu Ulice, ve které nebude nouze o velké příběhy, čeká nás toho hodně, vy si samozřejmě vše můžete pročíst v sekci Speciál - 5.sezóna, kde najdete veškeré informace i s fotkami a videy nové sezóny.

Ale je tak v kostce si přeci jen prozradíme, na co se můžeme těšit, velký příběh se bude točit kolem těhotné studentky gymnázia Gábiny Pumrové, ta se rozhodla, že si miminko nechá a v páté sezóny se tedy bude řešit celá tato událost, díky které se do seriálu vrací i bývalá ředitelka Hádková (Jana Krausová). Velký příběh budou mít i "týtý" pár Vlastimil Pešek a Miriam Hejlová, tento pár bude mít v Ulici velké štěstí, ale jak to tak bývá, bojovat budou muset hodně. Děj se bude také hodně točit kolem rodiny Farských a pokud jste si mysleli, že kauza kukačka je u konce, tak jste se spletli, tato kauza bude stále pokračovat a to po právnické stránce, Jitka tak bude muset opět vzpomínat na děsivé okamžiky svého únosu. Velké příběhy čekají i na další hrdiny jako třeba Matěje a Theu a další. Těšit se můžeme i na nové postavy (Vojtu, Květuš a Vandu).

Také vám musím připomenout, že seriál Ulice dnes začal vysílat také u našich slovenských sousedů. Tam totiž odstartovala právě dnes nová televize TV Doma, na které se bude i náš čeký seriál Ulice vysílat, Ulice odstartovala odpoledne Zlatou muškou a v podvečer se diváci můžou těšit na třetí sezónu Ulice. Každý díl se pak bude ještě opakovat brzy ráno a v poledne. Nenechte si tedy ujít dnešní vydání premiérového dílu Ulice, před Ulicí si ještě můžete popovídat na online chatu s Františkem (Matyáš Valenta), chat začínu v 17 hodin a hned po Ulici se na všechny těším u nás v diskuzi, kde se určitě rozjede velká diskuze na téma: nová sezóna Ulice a první pocity. Těším se tedy na vás.

Zpět