Online bude Vilma Nyklová

17.11.2008 23:12

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/jaroslava-obermaierova/N187621-5ecd2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Chcete vidět paní Nyklovou jak sedí u počítače a píše na klávesnici? Ano? Tak to bohužel neuvidíte. Paní Nyklová bude sice online, ale u chatů kamery nejsou. Ovšem určitě vám bude stačit, když si budete s paní Nyklovou povídat přes počítač a to vše online.

V Ulici se otevřela nová pekárna a spolumajitelka - Vilma Nyklová, manželka pana Stárka, který koupil dům, kde mělo sídlo Království hraček, nyní je tam pekárna a paní Nyklová už se připravuje jak bude prodávat v nových prostorách. Otevření nové pekárny však neprovázely jen samá pozitiva, hned ráno byla i s Lumírem na svého manžela hodně naštvaná, kdo je onen tajemný syn v názvu firmy Stárek a syn, to Nyklové i Lumírovi vrtalo hlavou, až při odkrytí loga se vše dozvěděli, tajemný syn je sám Lumír.

Paní Nyklové se můžete ptát na cokoliv jen chcete, co se týče pekařství, večerky, Stárka, Lumíra i její vloupání do bývalé večerky, nebo se ptejte na osobní život herečky Jaroslavy Obermaierové, své otázky můžete pokládat již ve středu 19. listopadu 2008, paní Nyklová bude online od 13:00, pokud chat nestihnete tak nezoufejte, jako vždy své otázky můžete psát dopředu a prostřednictvím formuláře, který najdete na ulice.nova.cz, tak pište a ptejte se na co jen chcete.

Zpět