Online chat speciál s hvězdami módní přehlídky

20.09.2009 13:21

Kuba

https://www.serialulice.info/images/img06.jpg

Již na toto pondělí je nachystaný opravdový speciální online chat a tento chat je velice neobvyklý. Na chatu se totiž naráz objeví rovnou 11 liíd. Že to mu nevěříte? Tak za chvíli určitě uvěříte, tento chat je totiž spojený s charitativní, módní přehlídkou Ulice, na které budou modely předvádět spousta herců a hereček ze seriálu Ulice. Oficiální web Ulice ulice.nova.cz pro vás na pondělí 21.9. 2009 od 15 hodin chystá onlie zpravodajství z této přehlídky a právě všichni, kteří budou předvádět modely budou také občas chodit k počítači.

Takže každý kdo bude mít na chvíli volno, nebude tedy zrovna předvádět žádný model, tak si sedne k PC a odpoví na pár vašich zvídavých otázek, kterých bude určitě hodně. Takhle se během odpoledne vystřídají u počítače všichni "uličníci" a kdo to tedy bude? Těšit se můžete na Hanu Maciuchovou, Rudolfa Hrušinského, Patricii Solaříkovou, Ilonu Svobodovou, Ljubu Krbovou, Jaroslavu Obermaierovou, Václava Svobodu, Annu Fixovou, Janu Birgusovou a na sourozence Matyáše a Annu-Marii Valentovi.

Pokud tedy v pondělí máte čas, tak určitě sledujte web ulice.nova.cz a také náš web, protože i my vám budeme přinášet zajímavé informace z přehlídky, vše můžete sledovat ve speciálně vytvořené sekci Charitativní, módní přehlídka Ulice. Pokud by jste již teď chtěli položit nějaký dotaz na některých herců ze seznamu, tak můžete a to přímo zde. Kde najdete formulář pro poslání otázky, tak se určitě ptejte.

Zpět