Online zpravodajství z ankety Anno 2009 už v sobotu

18.02.2010 22:01

Kuba>

Obrázek “https://leto-ulice.wbs.cz/online_zpravodajstvi.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již za dva dny uvidíme na obrazovkách TV Nova vyhlášení výsledků ankety Anno 2009, tedy soutěž o nejlpopulárnější ženu, muže a pořad TV Nova. Jak už od nás víte, tak seriál Ulice bojuje v každé kategorii. Samotný seriál jako pořad roku, Hana Maciuchová, která na čas z Ulice zmizí bojuje o titul nejoblíbenější žena TV Nova a herec Rudolf Hrušinský bojuje v kategorii nejoblíbenější muž TV Nova. Věříme, že úspěchy budou pro seriál Ulice, třeba vyhraje ve všech kategoriiích.

Náš web vám bude celý přímý přenos Anno 2009 přinášet online zde na tomto webu. Pokud se tedy nemůžete dívat na televizi, ale máte k dispozici internet, tak určitě navštivte naši stránku, kde skoro minutu po minutě si budete moc přečíst, co se na přímém přenosu děje a kdo vyhrál. Celé online zpravodajství zde na webu zůstane, takže to je dobrá zpráva i pro ty, kteří třeba v sobotu vůbec nebudou doma, druhý den nebo později stačí přijít k nám a podrobně se přečíst co se na Anno dělo.

Připomínám, že podobné online zpravodajství jsme již dělali a to v loňském roce při anketě TýTý 2008 a celé online zpravodajství mělo velký úspěch, takže věřím, že i při anketě Anno 2009 bude úspěch podobný. V sobotu se také budete moc zapojit do diskuze a celý přímý přenos probírat s ostatními a zároveň se třeba dívat i na televizi a být na internetu, budu se na vás těšit oficiálně od 20 hodin v sobotu 20. února 2010, ale online zpravodajství začne pravděpodobně kolem 19:30, budu se na vás moc těšit.

Zpět