Online zpravodajství z TýTý již zítra

17.04.2009 16:59

Kuba

Je to tady, již se to blíží, už jen pár hodin zbývá do startu přímého přenosu výhlášení cen v anketě TýTý 2008. Pražské Hudební divadlo Karlín již žije přípravami na zítřejší přenos, probíhají poslední zkoušky a zítra ještě proběhne generální zkouška. V osm hodin večer pak režisér Michael Čech zahlásí akce, spustí se znělka a pojede se v přímém přenosu, ve kterém i pěvecké hvězdy zazpívají živě.

Stále ještě probíhá hlasování, které skončí zítra odpoledne, přesně v 16 hodin. Pak už bude rozhodnuto a už se budou počítat jen hlasy pod přísným dohledem notáře. Večer se pak postupně dozvíme výsledky v každé kategorii. A ještě během finálového večera bude probíhat hlasování v kategroii Objev roku, je dokonce možné, že za Novu bude bojovat někdo z Ulice, uvidíme zítra. Ale stále ještě hlasujte pro seriál Ulice nebo pro herečku Hanu Maciuchovou či herce Rudolfa Hrušinského.

Náš web vás také již několik dní láká reklamou na online zpravodajství z přímého přenosu TýTý 2008. Startuje ve 20 hodin (možná už od půl osmé) a celý večer vám budeme přenášet v našem zpravodajství. Vždy se dozvíte vše podstatné a navíc bude otevřena speciální diskuze, ve které budete moci diskutovat o TýTý. Online info zde pak bude ještě několik dní, aby si mohli i ti, kteří se zítra nebudou moci dívat přečíst co se celý večer na TýTý dělo. Já se tedy na vás těším již zítra, přijďte mezi nás, diskutujte s námi a držte palce zástupcům Ulice.

Děkuji také hlavnímu partnerovi online zpravodajství z TýTý 2008 webu www.ordinace2.wbs.cz, tento web je také hlavním partnerem našeho webu. Hlavní díky patří za propagaci zpravodajství. Bude nás tedy i více a věřím, že i my "uličníci" mezi námi přivítáme z otevřenou náručí "růžováky" z webu
www.ordinace2.wbs.cz.

Zpět