Ordinace v růžové zahradě 2 i s našim fanclubem

24.06.2010 13:01

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//640847.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Kdo by neznal nejsledovanější seriál současnosti...? Ano řeč je o seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2, na který se každé úterý a čtvrtek dívá více jak dva milióny diváků, kteří mají vždy od 20 hodin zapnutou TV Nova. Tento seriál má spoustu společného také se seriálem Ulice, tak co například? Třeba režiséra Mariána Kleise, který režíruje Ordinace a občas i Ulice, nyní si dokonce v Ulici zahrál. Ordinace se také točí ve stejných ateliérech jako Ulice (Hostivařské ateliéry) a určitě bychom společných věcí našli více.

Stejně jako Ulice a další pořady TV Nova si i Ordinace v růžové zahradě 2 dává dvouměsíční, letní prázdniny. To znamená, že celý červenec a srpen se Ordinace nebude vysílat a vrátí se až po prázdninách, stejně jako Ulice. Ulice se rozloučí se svými diváky zítra, Ordinace už o den dříve, to je dnes, ve čtvrtek 24. června, kdy ve 20 hodin můžeme sledovat poslední díl tohoto seriálu a na co se můžeme těšit? Na velkou svatbu dr. Barnové a dr. Pusenského, na které budou snad všichni herci ze seriálu.

A nebudou tam jen herci ze seriálu, v některých záběrech můžete zahlédnout i náš fanclub, ano je to tak, náš fanclub si zahrál v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Jak je to možné? Skvěle jsme se zapsali jako komparz při demonstraci v Ulici a jak jsem na začátku zmínil, tak Ordinace má některé členy štábu společné s Ulicí a tak nám produkce Ulice napsala, jestli bychom se nechtěli zúčastnit natáčení Ordinace. A tak naše skvělá organizátorka myška začala shánět komparz. Bohužel fanclubáků z Ulice se moc nenašlo, bylo to vemi narychlo, spoustě lidem se nehodil termín a někteří nechtěli točit Ordinaci, takže se natáčení nakonec zúčastnila pouze myška, simule a Móňa, všichni s doprovodem (snad jsem na někoho nezapomněl, kdyžtak se omlouvám).

Další část výpravy byli naši skvělí sousedé z webu ordinace2.wbs.cz. I ti se skvěle zapsali, proto jsme je pozvali na natáčení Ulice, které bude již tuto neděli 27.6. a náš fanclub a část fanclubu z Ordinace bude opět přítomná natáčení. Ti co se bohužel zúčastnit nemůžou, nemusíte smutnit, fanclubáci nám přivezou spoustu fotek a také skvělé zážitky, se kterými se s námi podělí. Takže sledujte náš web a fanclub a dozvíte se o natáčení mnohem více.

Zpět