Pátá sezóna seriálu Ulice se blíží.... (1.část)

14.07.2009 14:18

Kuba

Vítejte u našeho nového letního speciálu. Ještě před prázdninami jsem vás zval do této sekce, slíbil jsem vám, že přes léto se u nás dozvíte ty nejzajímavější informace o páté sezóně Ulice. A nyní je ten pravý čas, abychom začali, během celých skoro dvou měsíců si budeme prozrazovat zajímavosti z páté sezóny. Tyto články nebudou mít pravidelný čas, na nový článek se můžete těšit jednou za týden, jednou za 14 dní, prostě vždy, když bude ten pravý čas.

V úplně prvním letním speciálu si něco řekneme o "Uličních" návratech. Je už totiž spousta postav, kteří Ulici opustili, někteří se rozhodli, že se do Ulici už nikdy nevrátí, další odejít museli, protože tvůrci už pro postavu neměli žádný příběh a ti další si dali jen pauzu, s tím, že by se rádi do seriálu opět někdy vrátili a tak se v páté sezóně můžeme těšit na některé návraty. Vrátit se nemůžou ti, kteří už v Ulici zemřeli, jako pan Král, Vasil, Vráťa, starý Nykl atd. Ale klidně se můžou vrátit ti, kteří jen tak odešli, například Digi, Marek, paní Králová, Zdena Čistá, Boháč, Hádková atd.

Možná se vám po některých postavách už stýskalo, pokud i o paní Marii Králové a Věře Hádková, tak už se vám stýskat nemusí, obě se do Ulice vrací v páté sezóně. Proč vůbec odešli? Marie Králová přišla o manžele, který na konci třetí sezóny zemřel, na podzim obsadil její dům i firmu Stárek a paní Králová se rozhodla, že se přestěhuje na chatu. Tvůrci pro ní na pátou sezónu připravili malý příběh a tak se herečka Alena Vránová může opět vráti k natáčení seriálu Ulice.

Věra Hádková skončila v Ulici ke konci třetí sezóny. V Ulici byla jen rok, ale zažila peklo. Diváci seriály se rozdělili na dvě skupiny, první, která Hádková milovala, druhá, která Hádkovou nesnášela, určitě si moc dobře pamatujete, jak tato nová ředitelka "šikanovala" Miriam Hejlovou. Přátelé, studenti i samotní fanoušci Miriam Hejlové nakonec rozhodli o tom, že Hádková ze školy odejde a tak se stalo na konci třetí sezóny. Novou ředitelkou se stala Lenka Drápalová a Hádková? Ta dopadla nakonec dobře, uchytila se přímo na ministerstvu školství. V páté sezóně se vrátí coby inspektorka a na gymnázium bude řešit velice zajímavý případ, takže uvidíme, jak v páté sezóně jak to dopadne.

Těšte se tak v páté sezóně i na herečku Alenu Vránovou (Marie Králová) i na herečku Janu Krausovou (Věra Hádková). Bude určitě zajímavé sledovat jejich příběhy. O dalších návratech se zatím neuvažuje, ale co není může být. Takže ti co v Ulici definitivně nezemřeli se klidně můžou vrátit, ale třeba i ti co zemřeli, třeba v podobě bratra, sestry.... No uvidíme, těším se při dalším letním speciálu o páté sezóně Ulice.

Zpět