Pátá sezóna seriálu Ulice se blíží.... (2.část)

23.07.2009 18:27

Kuba

 

Pátá sezóna se opravdu již blíží, brzy bude konec července a to znamená, že už budeme v polovině celých prázdnin, tedy i "ulinčího" volna. Jedině z našeho webu se dozvíte zajímavé informace, které se chystají v páté sezóně. Proto vás vítám již u druhého vydání našeho letního speciálu. Připomínám, že tento speciál bude vycházet jednou za cca 7-10 dní, ale když se dozvím něco důležitého i dříve, tak vám to samozřejmě napíšu.

Minule jsme si řekli něco o staro-nových postavách, které se vracejí do Ulice. V tomto článku si řekneme něco o úplně nových postavách, nemůžu vám toho prozradit mnoho, takže jen tak okrajově se dozvíte něco nového. Více informací o nových postavách i tom, kdo je bude hrát se dozvíte během srpna, kdy se opět začne natáčet seriál Ulice a pravděpodobně někdy do polovina srpna by měla proběhnout také tisková konference k nové sezóně seriálu Ulice. Takže během srpna se o noývh postavách dozvíte mnohem více.

Na jednu novou postavu se mohou těšit holky, protože do Ulice přijde nový-mladý kluk, ve věku 18-19 let. Takže toto téma je něco pro mladé děvčata, nová klučičí postava se bude objevovat převážně na gymnázium, protože nastoupí do čtvrtého ročníku na gymnázium, bude tedy chodit do třídy s Matějem, Terezkou, Gábinou, Theou a ostatními. Docela se nabízí, že by mohl začít chodit s Terezou, ta totiž v nové sezóně dostane partnera, tak uvidíme kdo to bude. Více o nové postavě vám prozradím v srpnu.

Další nová postava se objeví v rodině Liškových. Tady ve vzduchu vysí otázka, kdo by to vlastně mohl být... Rozhohodně to nebude Mirek, ten není nová postava, takže by to mohl být někdo z rodiny Bedřicha nebo Aničky, třeba nějaký sourozenec? Nebo maminka/tatínek Aničky? No uvidíme, nechte se překvapit. Smutná zpráva ale je, že jedna postava od rodiny Liškových zase odejde a to dědeček Dalibor Liška, který v Ulici zemře. Odejít musí, protože herec Václav Mareš, který pana Lišku hraje na konci května zemřel.

Jedna z nových postav se začne vyskytovat v nové sezóna v Coolně, tedy v hudebním klubu Bena a Oldy. Tady by to měla být nová servírka, ale 100% to není, více už se snad dozvíme v srpnu a zatím poslední postava se objeví u Stárků v pekárně. Do Prahy totiž přijede nečekaná návštěva z Děčína a podle toho co vím, tak se Nyklová i se synem mají na co těšit, kdo tedy přijede za Stárkem? Můžete tipovat....

V páté sezóně nebude nových postav moc, protože spoustu nových postav přišlo do Ulice ve čtvrté sezóně (celá rodina Nekonečných, Puklická a další). Takže tvůrci již nechtějí tolik nových postav a spíše se budou zaměřovat na postavy, které v Ulici hrají již dříve, můžeme se tak těšit na příběhy starších postav. O tom už se dozvíte v některém dalším letním speciálu o páté sezóně seriálu Ulice. Přeji vám pěkné léto.

Zpět