Pátá sezóna seriálu Ulice se blíží.... (3.část)

05.08.2009 11:39

Kuba

Oficiálně bylo představeno podzimní schéma TV Nova na velkém mediálním veletrhu TV Nova. Tisková konference se konala v barandovských ateliérech a vedení televize Nova představilo celé své podzimní schéma, takže se novináři mohli dozvětět třeba jaké novinky odstartují na podzim, ale dozvědět jsme se mohli například i novinky v pořadech a seriálech, které už běží na obrázovkách Novy dříve. Představena byla i pátá sezóna seriálu Ulice. V tomto speciálním článku se o tom dozvíte více.

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2009//536321.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

https://image.tn.nova.cz/media/images///120x140/Sep2007//14064-web-099448.jpgSeriál Ulice nabídne opravdu velké překvapení. A můžeme se od září těšit na tři nové postavy, o nich se dozvíte více v tomto článku. Ovšem kromě nových postav přijdou také některé starší postavy. Jako největší návrat do Ulici určitě považuji návrat bývalé ředitelky školy Věry Hádkové, kterou hraje herečka Jana Krausová. Hádková bude ve škole řešit nepříjemný problém, takže se určitě opět můžeme těšit na zajímavý příběh. V páté sezóně se hodně bude řešit gábina a její těhotenství. Ona se rozhodla, že si dítě nechá, s tím nesouhlasí Hynek a otec Gábiny, už se ale s tím nedá nic dělat. Bude velice zajímavé sledovat tento příběh.

To, že Vladimír Kukačka šel do vězení neznamená, že je to úplně konec této postavy v seriálu, naopak, Vladimír Kukačka se opět vrátí a rozhodně s tímto člověkem bude v Ulici život. Jen připomínám, že Vladimíra Kukačku hraje herec Pavel Rímský. Štěstí bude přát Vlastovi a Miriam, v páté sezóně budou opravdu hodně šťastní, i když jim to budou chtít překazit bolavé záda Vlastimila Peška, ale tato oblíbená "uliční" dvojice si poradí se vším, takže i tento nemilí problém brzy vyřeší.

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/petr-buchta/N307604-491b4.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Jak jsem už naznačil, tak Ulice přivítá také nové postavy. Již jsem se o tom zmiňoval v jiných článcích, nová postava nastoupí do třídy Matěje a Terezy. Nová postava se bude jmenovat Vojta a hrát ho bude mladík Petr Buchta (více se o herci dozvíte již brzy z našeho webu). Další nová postava bude dívka jménem Vanda, kterou si zahraje MarkétaObrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/marketa-zehrerova/N92262-66861.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Zehrerová, tu můžete spíše znát jako zpěvačku, mnohem více se o ní dozvíte z našeho webu již brzy. A zatím poslední postavou bude pětapadesátiletá podnikatelka Květuš, kterou si zahraje převážně divadelní herečka Naděžda Chroboková, i o této herečce vám přineseme více info v dalším článku. Všechny tři nové postavy přinesou do Ulice nový vítr a můžeme se těšit na jejich příběhy.

Obrázek “https://www.moravskedivadlo.cz/soubory/cinohra/pic/chroboko.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Těšte se tedy již brzy nové příběhy nejen našich oblíbených postav, ale také nových postav, kterých letos nebude tolik jako loni, protože se více příběhů bude odehrát kolem starších postav, jako například kolem Miriam a Vlasty, Gábiny a Hynka, Tomáše a Báry, Henryho, Lumíra, Ingrid, sourozenců Jordánových a dalších. Ve videu pod tímto článkem se můžete podívat na ukázky z páté sezóny seriálu Ulice. Na začátku se také můžete podívat na upravenou znělku, ve kterém budou nové fotky našich seriálových hrdinů. Připomínám, že Ulice pátou sezónu začíná v pondělí 31. srpna 2009 a letost poprvé nebude vysílán pilotní film, to je jediná smutná zpráva pro tuto sezónu.

Zpět