Pátek - neděle na webu....

11.09.2008 17:32

Kuba

Tento článek zde nebude bývat pravidelně, ale protože tento víkend toho bude na webu mnoho tak vás chci pozvat na co vše se můžete těšit. Vše se dozvíte v následujícím článku a je toho hodně, tak pořádně čtěte. Ještě přesně nevím co, který den kdy bude. Ale na všechno se rozhodně můžete těšit během víkendu. Něco uvidíte již v pátek, něco až v sobotu nebo v neděli, ale bude toho tolik, že sem určitě musíte přijít každý den, aby vám vůbec nic neuniklo. Takže jdeme na to.

Jisté je to, že již zítra, tj. v pátek ukončím první kolo nové Hitparády Ulice a následně na to začne kolo nové, uvidíte, který díl se vám za celý tento týden líbil nejvíc a volit budete další díl. Stoprocentně je také jisté, že v neděli skončí druhé semifinálové kolo soutěže Nej postava 2, další dvě postavy - muž a žena se dostanou do finále a hned na to budete znovu hlasovat v dalším kole.

Během víkendu se také můžete těšit na článek Příští týden uvidíte, k tomu bude na hlavní stránce opět nová anketa o dění v Ulici i s novou postavou týdne. Zítra bude probíhat na oficiálním webu Ulice další online chat, tentokrát s Terezou Jordánovou, jak chat skončí tak ho doplním do naší databáze chatů. Když mluvím o databázy tak o víkendu se dozvíte další databázy filmů některé herečky z Ulice. Dávejte pozor aby vám neunikla sekce Puzzle, tam o víkendu přibudou nové puzzle, opět si tedy budete moci poskládat někoho z Ulice. A také vyhlásíme vítěze naší soutěže, kde stále můžete odpovídat na naši otázku a vyhrát rozvrh Ulice.

Ale to určitě není vše, o víkendu si budete moci přečíst obsah dvou dílů, ale pozor! Tyto díly budou speciální, ponesou totiž číslo epizody 999 a 1000, ano je to tak, Ulice bude mít za sebou již 1000 dílů. O víkendu se můžete těšit i na neplánovanou aktualizaci, tzn. když se něco dovím nebo najdu na netu, hned to budete mít tady na webu.

Zpět