Patricie Solaříková: Další Terezin sex? Nejlépe až po svatbě

07.08.2009 16:36

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Aug2009//536860.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Proč jsou postelovky noční můrou Patricie Solaříkové, představitelky Terezy Jordánové? Jak vzpomíná na jejich natáčení? Kdo a proč ji na place spolehlivě odbourá? A co by ráda zažila v Terezině kůži? To vše se dozvíte ve druhé části našeho letního rozhovoru.

 

Páťo, Tereza má za sebou dva vážné vztahy. Jak se ti točily postelovky?

Nic moc. Já to strašně špatně snáším. Zastávám názor, že seriály i filmy by se bez nich obešly. Milenci by za sebou prostě zavřeli dveře od ložnice a všem by bylo jasný, co se děje. Přece tam nemusí být všechno vidět. :-) Ale asi jo, když to všude je. Takže se postelovky vždycky snažím nějak s mírou ustát. Nemám je prostě ráda. Je to takový divný. Mám pocit, že tohle by měl člověk dělat jen s tím, s kým je doopravdy.

 

To vypadá, že jsou postelovky v Ulici tvou noční můrou…

Prostě k postelovkám nemám zrovna kladný vztah a spíš se jim snažím vyhýbat. :-) A není to proto, že by se mi Štěpán nelíbil nebo že by mě Mára nepřitahoval. Nic takovýho. Oba jsou hrozně fajn. Ale já snad neznám nikoho, koho by postelovky bavily. Lidi se před natáčením vždycky snaží dohodnout co a jak, aby to měli rychle za sebou, aby se jim to povedlo na první dobrou. :-) S kluky jsme si taky vzájemně vždycky hodně pomáhali…  

Seriál Ulice: Patricie Solaříková a Kryštof Rímský při natáčení postelovky
(Foto: TV Nova)

 

A nerozptyloval vás třeba štáb?

Lidi ve štábu jsou naštěstí většinou kolegiální, oni jsou v pohodě. Asi bych je něčím sestřelila, kdyby měli nějaký narážky. :-) Spíš si dělají srandičky až po natáčení. Ale když se točí postelovky, tak většinou sami od sebe odejdou i lidi, co na place nemusí nezbytně být, aby nás neznervózňovali. Tady je taky fajn, že se už všichni známe. Pak už to není tak hrozný, když máte hrát před štábem v prádle. :-)

 

Zmínila jsi srandičky na place. Kdo tě odbourá nejčastěji?

Kuba Štáfek! Vždycky a vším! :-)

 

Jak to?

Protože je to šašek a kašpar a magor a furt si dělá prdelky! S ním se prostě nedá točit! On si dělá srandu při zkouškách, při ostrých… :-) Ne, samozřejmě, že se občas odbouráme, ale spíš vzájemně. A ještě s Anetou Krejčíkovou. Když jsme na place my tři, tak se to nedá… :-) Vždycky hrozně šaškujeme, natož když třeba točíme celý den. To zná určitě spousta lidí, že když jsou unavení, tak už si pak připadají skoro jako opilí. No a my začínáme blbnout. To už je taková naše obrana. Člověk prostě musí dělat kraviny, aby to přežil. :-) S Kubou a Anetou si to vyloženě užíváme.

 

Bylo nějaké natáčení, na které jsi se na Ulici hodně těšila?

Teď se třeba hodně těším, že budeme maturovat. Ale vůbec nevím, jestli se to bude točit. Bych byla moc ráda, kdyby to tam bylo, protože natáčení by podle mě byla hrozná sranda. Všichni to už máme za sebou – Kuba teď čerstvě, já už rok, Aneta, chudák, vlastně ještě ne. Ale myslím, že by to mohlo být docela zábavný. A pak se třeba dostat na vysokou. Jestli k tomu dojde, tak na to se budu moc těšit. Jinak těch scén je tak strašně moc, že si bohužel teď žádnou nevybavím. Určitě jsem se mockrát na něco těšila. Třeba na některé scény v bytě Jordánů, když jsme měli rozhovor s Kubou nebo s mámou. Někdy jsou fakt dobře napsaný, takže se těším, až si to zahrajeme.

Seriál Ulice: na natáčení s Kubou Štáfkem a Terezou Brodskou se Páťa vždycky těší
(Foto: TV Nova)

 

A co třeba, když jste točili pečení koláčků pro pana Krále? Na to jsi se těšila?

:-) Jo, to bylo vtipný! Chudáka babičku, paní Milenu Dvorskou, jsme pěkně zkoláčkovali. Ta byla výborná! Byla fakt vtipná! Pamatuju si, že jsme se pořád chechtali, protože ona byla neuvěřitelná. :-)

 

Pomineme-li už zmiňovaný pokus o znásilnění, bylo ještě nějaké natáčení, na které jsi se vůbec netěšila, které bys nejradši úplně zrušila?

Tak to jsou většinou ty postelový scény. A občas mám taky pocit, stejně jako lidi na internetu, že Tereza je poslední dobou taková přemoudřelá. Furt všem radí, nejchytřejší matka Tereza. :-) Občas si říkám: „Vždyť já jsem za úplnou krávu!“ :-) Ale ono to k Tereze teď prostě patří. Jak máma dvojčat začala pracovat v Brně, tak je teď paní chytrá místo ní. :-)

Seriál Ulice: Patricie Solaříková a Kristýna Maléřová se na natáčení občas skvěle pobaví
(Foto: TV Nova)

 

Tereza si prošla obdobím slušňačky, drsňačky a teď přemoudřelé paní chytré. Která její poloha tě bavila při natáčení nejvíc?

Asi teďka tahle, protože já vlastně teď furt řeším jen cizí problémy, žádný svoje. Třeba Gábinino těhotenství, Matěje s Theou a Libuškou a podobně. Takhle mi to vyhovuje. Žádný nový kluk, žádný líbačky, ošahávačky, postelovky. J Jen se furt rýpu v  životech ostatních a ten svůj nechávám pěkně bez povšimnutí. :-)

 

Ty jsi na Terku dost macešská, když jí nepřeješ ani kluka…

:-) Nééé!!! Sex až po svatbě! Leda tak!

Seriál Ulice: Patricie Solaříková jako Tereza Jordánová
(Foto: TV Nova)

 

Pokračování v pondělí

První část rozhovoru s Patricií Solaříkovou najdete zde.

Podívejte se do zákulisí natáčení postelové scény, kdy Tereza svedla Štěpána.

video k článku
 
ulice.nova.cz
Zpět