Pešek prohrál svoji sázku

18.02.2009 22:45

Kuba

Vlasimil Pešek, jméno které se v Ulici již několik týdnů skloňuje několik způsoby. Celá Ulice se okamžitě rozdělila na dvě poloviny, první polovina stále při Vlastovi a věřila, že Pešek nebyl StBák, druhá polovina stále ale proti němu a věřila, že Pešek donášel na slušné lidi. Měsíc probíhala také sázka, které se zúčastnilo spousta obyvatelů Ulice. Vsadil se Vlasta Pešek a Lojza Navrátilek, otázka zněla: Donášel Pešek v StB? Někteří si vsadila na Peška, někteří zase proti němu. Teď už jsou výsledky sázky.

Pan Pešek bohužel sázku prohrál. Podle oficiálních dokumentů, které se zachovali byl Pešek spolupracovníkem StB a donášel na slušné lidi. Vlasta tomu stále nevěří, sám ví, že jde jen o omyl a že to vše není pravda. Bohužel na jeho straně již moc lidí nebude, velkou podporu bude mít snad jen v Miriam Hejlové, která ho podpoří í zítra, kdy si Vlasta bude muset sednou v hospodě s cedulý "Jsem práskač."

Sázka probíhala také na internetu na ulice.nova.cz a návštěvníci mohli hlasovat jestli věří Vlastovi nebo Lojzovi, 94% z vás věří Vlastovi a jen 6% fandilo Lojzovi. Vypadá podle toho tak i diskuze, kde většina lidí fandí Peškovi, to pociťuji i v naší diskuzi. Je již tedy jasné, že pan Pešek sázku prohrál, ověřit si to můžete i v zítřejším díle, který bude za poslední dobu jeden z nejzajímavějších. Proto si ho nenechte ujít.

Co si myslíte vy? Věříte stále Peškovi? Který i nadále bude trvdit, že není práskač a nedokáže si vysvětlit proč dnes zjistil, že práskač je. Může jít jen o shodu jmen? Nebo se jen někdo spletl při vypisování dokumentů? Jak ale dokáže svou nevinnu? Diskutujte v naší diskuze, čekáme na vaše názory.

Zpět