Po Vasilovi je tu chat s Ingrid Ševčenko

21.06.2009 22:46

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/jana-sovakova/N91206-64461.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již na zítřejší odpoledne je pro vás připravený další online chat s hvězdou z Ulice. Naposledy se na chatu objevil mafián Vasilij Ševčenko, kterému jsme dali v pátek poslední sbohem. Po něm bude na chatu jeho žena Ingrid Ševčenko za svobodna Šmídová. Která v životě neměla vůbec štěstí a smůla se jí lepí na patu. Tak ji určitě vyzpovídejte a ptejte se ji na vše co vás zajímá a to nejen ze seriálu Ulice.

Ingrid Ševčenko hraje herečka Jana Sováková, která se v Ulici objevuje již čtyři roky, patří tedy mezi herce, kteří jsou v Ulici úplně do samého začátku. V seriálu byla Ingird původně jako asistentka (recepční) v salónu Michal, byla sama a kamarádek moc neměla. Vyklubal se z ní člověk, který nemá nikoho rád a nikomu nepřeje nic dobrého, to se ukázalo také u Oldy ve fitku, kam se vloupala, jen proto aby poškodila cvičící stroj a uškodila tak Oldovi. Nevyšlo ji to a při útěku před policií vyskočila okna a byla uvázána na invalidním vozíku. Druhou šanci ji dal Lumír Nykl, který ji přenechal kadeřnictví po Michalovi, které odjel, salón Michal se tak přeměnil na salón Swing, který vedla právě Ingrid. I když byla na vozíku, tak vypadala šťastně, zamilovala se do kadeřníka Davida, který ji nakonec pomohl od vozíku a Ingrid mohla chodit. Bohužel, ale i s Davidem to nedopadlo dobře a Ingrid byla opět sama. Pak se objevil záhadný Gregor, ze kterého se vyklubal mafián Vasil, Ingrid byla šťastná až po uši, dokonce si Vasila vzala a plánovali odjezd z republiky.

Pak přišla nešťastná přestřelka v Milénium, při které přišel o život Vráťa, bohužel Vasilovi šéfové rozhodli jasně, Lumír žije, musí zemřít Vasil a tak v pátek Ingrid identifikovala tělo svého muže byl to on. Šťastné chvilku opět skončili. Jak se s tím Ingrid vypořádá můžete sledovat v dalších dílech (už budou jen čtyři), určitě se Ingrid, tedy herečky Jany Sovákové ptejte na toto téma i na další a také na osobní život herečky, čeká na vás již zítra, tj. v pondělí 22. června 2009 od 15 hodin na ulice.nova.cz. Ptát se můžete již teď a to když kliknete zde.

Zpět