Podejte si "záletníka" Bedřicha Lišku na online chatu

31.03.2010 17:35

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Nov2008//27237-web-07cb46.jpg

V pátek byl na online chatu herec Rudolf Hrušinský, neboli seriálový Vlastimil Pešek. To bylo ještě v době, kdy nevěděl, že za pár hodin se stane již podruhé hercem roku v anketě TýTý 2009. Po tomto "velkém" herci přijde na chat další "uličník" a to doslova. Povídat si totiž můžete se záletníkem Bedřichem Liškou, kterého již pět let v Ulici hraje herec Adrian Jastraban. Ptát se ho můžete samozřejmě na vše co vás zajímá, ale je jasné, že hlavní téma bude Bedřichova nevěra.

Vzhledem k tomu, že my diváci se velmi vživáme do role herců, tak jde očekávat, že se by se na chatu mohla odehrát docela zajímavá podívaná. Bedřich je teď totiž u diváků brán spíše jako záporná postava, v tu se vyklubal až po té, co začal podvádět svou ženu Aničku a to dokonce s její nejlepší kamarádkou Lucií. Utajovaný poměr jim dlouho nevydržel. Bedřicha s Lucií dokonce nachytal přímo v dílně malý František, netuší ovšem, že ta "záhadná" žena byla Lucie. Bedřich mu vše vysvětlil a ubezpečil ho, že vše skončilo. Opět, ale lhal. O tom, že je Bedřich nevěrný ví už i Anička, té se nakonec Bedřich přiznal a to i s tím, že se zamiloval, nechtěl říct, ale do koho. Tahle situace si bude dále řešit i následujících dílech, tak se určitě dívejte.

A pokud chcete Bedřichovi vynadat, pochávalit ho, utěšit ho, nebo se ho chcete jen na něco zeptat, tak určitě přijďte zítra, tj. ve čtvrtek 1. dubna 2010 na oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz, kde bude chat s Bedřichem Liškou neboli hercem Adrianem Jastrabanem probíhat a to od 15 hodin. Pokud na chat nemůžete přijít, tak jako vždy můžete využít možnost poslání svého dotazu předem a to klidně hned teď prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět