Pokladník z Vasilovi party bude zítra online

30.03.2009 22:59

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2009//28120-web-8231a7.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tak to tady ještě nebylo, snad poprvé se na oficiálních stránkách seriálu Ulice ulice.nova.cz uskuteční online chat s hvězdou Ulice, která není zas tak moc známá, dokonce není známo ani jméno a příjmení postavy. Je to mafián a někteří si asi svá jména dost chrání, stejně tak na tom je i Vasilova pravá ruka a pokladník celé mafie, ten nemá jméno a přesto bude zítra online.

Naštěstí jméno má herece, který pokladníka v mafii hraje, herec se jmenuje Tomáš Kobr a je znám především z divadla. Nyní hraje také v Ulici, kde se zase tak často neprojevuje, ale teď obstarává vše za Vasila, kterého hledá policie a on tak musí být schován. Vasil má ale dvě své gorily, jedna, která ze sebe nevydá ani hlásku a pak právě již zmiňovaný pokladník, který bude zítra online. Vy mu samozřejmě můžete pokládat otázky, které se budou určitě týkat jeho postavy, zeptat se můžete třeba i na to, jestli má v plánu něco udělat se Světlanou a Lumírem, koneckonců s Kukačkou si poradil docela dobře.

Takže pokud vás zajímá něco kolem mafie v Ulici, nebo kde se nyní skrývá Vasil, tak se určitě ptejte člověka, který to ví určitě moc dobře. Pokladník a pravá ruka Vasila bude zítra odpoledne na chatu. Za postavau mafiána bude odpovídat herec Tomáš Kobr a vy se můžete ptát třeba hned a to zde nebo přiďte zítra, tj. v úterý 31. března 2009 od 14 hodin na webu ulice.nova.cz.

Zpět