Poprvé se na chatu objeví Vlasta Pešek

02.04.2009 22:58

Kuba

https://i.lidovky.cz/08/083/lngal/BAT2551f2_dunaj4.jpg

Tento týden vás již podruhé informuji o blížícím se online chatu s hvězdou Ulice, v úterý na vaše otázky odpovídala pravá ruka Vasila a zároveň pokladník mafiánské bandy. Zítra bude na vaše zvídavé otázky odpovídat někdo úplně jiný a to Vlasta Pešek, který se na chatu na oficiálním webu Ulice objeví poprvé a určitě bude tento chat velice zajímavý.

Vlasta Pešek je postava, která v Ulici hraje od samého začátku, patří nejen k hlavním postavám, ale také k nejoblíbenějším, diváci si ho prostě zamilovali, proto také pro herce Rudolfa Hrušinského, který Vlastu Peška hraje posílali hlasy v anketě Anno 2008 a pan Hrušinský se tak dostal do nominací. Ale zpět k Peškovi. V Ulici vlastní dům, kde se odehrává většina scén, ano mluvím o domě, kde bydlí Jordánovi, Nekoneční (dríve Farští), Lenka s Jardou nebo Pepan se Simonou. V minulém roce se také stal školním na místním gymnáziu. V první sezóně seriálu vychovával dospívající vnučku Adrianu, ta ale později našla matkou a přestěhovala se k ní. Vlsta ale nezůstal sám, nyní žije s Miriam Hejlovou a ač na malé krize, které mají je to šťastný pár. Pešek také trénuje fotbalový tým Ulice FC Hospoda a daří se mu. Pod jeho velením celý tým jenom kvete. V této sezóně na Vlastu prasklo také to, že donášel StB to se později ukázalo, že je to nesmysl.

Podaří se jeho týmu vyhrát fotbalový zápas? Bude vůbec někdy svatba s Miriam Hejlovou? Nezchází mu jeho vnučka Adriana? A co říká na celou situaci kolem StB? Ptejte se na tyto, ale i jiné otázky přímo Vlasty Peška, neboli herce Rudolfa Hrušinského. Věřím, že mu budete posílat spoustu otázek. Za pár dní se také dozvíme, jestli není pan Hrušinský nominován v anketě TýTý 2008. Online chat bude probíhat zítra, tj. 3.4. 2009 od 11 hodin. Ptát se můžete zítra nebo klidně hned a to zde.

Zpět