Povídala si s vámi Ilona Svobodová

05.05.2009 22:53

Kuba

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/330349_ilona-svobodova-chat.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud jste velkými fanoušky herečky Ilony Svobodové, tak vám určitě neunikl chat, který s ní včera probíhal na www.blesk.cz (internetová podoba deníku Blesk). Ilona si s vámi moc ráda popovídala a odpovídala vám na velmi zvídavé otázky, které se netýkali jen samotné Ulice, ale také stalkingu a jejího osobního života.

Na paní Svobodovou chodili na chatu samé kladná názory. Hodně lidí si chválí její vzhled (opravdu vypadá velice dobře a na svůj věk moc krásně). Pokud si chcete přečíst celý chat, tak určitě klikněte zde. Podívat se můžete také na krátké video, které redaktoři natočilo hned po skončení chatu, odkaz na video najdete zde. Tak se určitě podívejte, paní Svobodová mluví i stalkingu.

Jak už z našeho webu víte, tak Jitku Farskou, kterou hraje právě Ilona Svobodová čeká v Ulice velké peklo. Natáčení určitě nebylo moc příjemné a vy se budete moci v následujících dílech podívat, jak takové peklo pro Jitku vypadá a že půjde o velké drama není třeba zmiňovat, půjde i přímo o život a to nejen jí, ale také její dceři Lídě Farské. Takže se určitě dívejte a sledujte náš web, budeme vám přinášet další zajímavé články.

Zpět