Povídat si s vámi bude loňská herečka roku

13.04.2009 22:57

Kuba

https://mm.denik.cz/30/ec/hana_maciuchova_st_denik_clanek_solo.jpg

Všimli jste si něčeho? Že nevíte čeho? Já vám to prozradím, je to taková zajíimavost. Posledních devět chatů na ulice.nova.cz ovládli pouze muži. Vždy jste si totiž povídali pouze s hercem, ale nebojte tvůrci rozhodně nezapoměli na krásné herečky ze seriálu Ulice. Na oficiálních stránkách seriálu Ulice ulice.nova.cz byla online v září, v březnu pak usedla k chatu na tn.cz a zítra se těší opět na návštěvníky ulice.nova.cz. Mluvím o herečce Haně Maciuchové.

Herečka si s vámi tak bude povídat pár dní před vyhlášením výsledků ankety TýTý 2008, kde je nominována v kategorii herečka roku, takže pro ni určitě hlasujte. Loni tuto kategorii vyhrála a stala se herečkou roku a nejen to. Aby toho nebylo málo, tak se loni stala ještě absolutním vítězem, tj. že získala nejvíce hlasů ze všech. Loni to byl skvělý úspěch, můžete se znovu ptát na loňské úspěchy, ale i na to, co čeká od TýTý letos. Postava Miriam Hejlové paní Maciuchovou hodně proslavila. Diváci ji mají rádi a spoustu žáků či studentů by ji bralo za svou učitelku. Miriam Hejlová je postava, která v Ulici je od samého začátku, už to jsou tedy čtyři roky co do seriálu nastoupila a stále ji to baví, není divu, když ji máte tak moc rádi. Nyní řeší malou krizi s panem Peškem, ke kterému se v letošní sezóně přistěhovala. Takže se můžete ptát i na to, jak se jejich vztah bude nadále vyvíjet.

Věřím, že otázek na paní Maciuchovou přijde strašně moc. Takže již předem vás musím upozornit, že herečka nestihne odepsat na všechny vaše otázky. Ale radost ji udělají všechny otázky a velkou radost ji udělají i hlasy v TýTý 2008. Hana Maciuchová bude na chatu zítra, tj. v úterý 14. dubna 2009 od 13 hodin. Ptát se můžete zítra nebo třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde. Tak se ptejte.

Zpět