Povídejte si na chatu s Vilmou Nyklovou

08.10.2009 17:03

Kuba

https://img.blesk.cz/img/1/article/287879_jaroslava-obermaierova.jpg

Pokud si chcete popovídat s osobností Ulice, tak mám pro vás skvělou příležitost. Povídat si nemůžete reálně, ale virtuálně, tedy přes počítač, ke klávesnici na webu ulice.nova.cz, tedy na oficiálním webu Ulice totiž usedne další oblíbená herečka a to jen proto, aby si s vámi mohli nějaký čas aspoň takhle přes počítač povídat, tak co vy na to? Pokud budete mít čas a také náladu, tak určitě přijďte už zítra na chat s paní Nyklovou, kterou hraje herečka Jaroslava Obermaierová.

Vilma Nyklová je jedna z postav, která se v Ulici objevuje již od samého začátku, v seriálu už tedy je pátým rokem, pro někoho je Nyklová oblíbenou postavou a pro někoho zase neoblíbenou. Baba Nyklová jak ji říká Vlastimil Pešek už toho v Ulici prožila hodně, pohřbila svého muže, znovu se provdala za Stárka, vedla Večerku, která se stala takové sídlo hlavních drbů z Ulice, Večerku později prodala a se svým manželem si otevřela Pekařství a "drbárna" se tedy přesunula tam, kde teď sídlí dvě podobně drbny - Nyklová i Habartová. Někdo říká, že s Nyklovou je sranda, bez ní by to prostě nebylo ono a když se k ní přidá ještě Růža Habartová a dříve také paní Šmídová, tak jsme mohli koukat na opravdu vypečené scénky tří důchodkyň. Nyní čeká na paní Nyklovou procházka peklem, její manžel je jí nevěrný! To samozřejmě ještě není, ale po dnešku k tomu bude blíž, když se v pekařství objeví Květuš Vavrušková.

Máte-li tedy zájem, tak na online chatu na ulice.nova.cz vám bude paní Nyklová, tedy herečka Jaroslava Obermaierová k dispozici už zítra, to je v pátek 9. října 2009, online bude přesně od 13 hodin, takže pokud se chcete zeptat na cokoliv co vás zajímavá o postavě Nyklové nebo vás možná zajímá něco z osobního života herečky, tak se můžete ptát a to buď přímo zítra online nebo třeba hned, stačí když už teď pošlete svůj dotaz pomocí formuláře, který najde zde, tak se určitě ptejte.

Zpět