POZOR! Chat s Jitkou Farskou pokračuje

19.09.2009 19:20

Kuba

https://img.blesk.cz/img/1/article/330349_ilona-svobodova-chat.jpg

Minulý týden v pondělí jste měli možnost vyzpovídat na online chatu herečku Ilonu Svobodovou, tedy Jitkou Farskou z Ulice. Přišly stovky otázek, nikdo takový nápor nečekal ani server, a tak při online chatu zkolobovala technika. Nápor tolika otázek prostě server nedokázal unýst. Při výpadku teda nebylo zodpovězeno spoustu otázek a Iloně Svobodové je moc líto, že nedokázala odpovědět aspoň na většinu otázek, proto se s ní tvůrci domluvili na dalším termínu online chatu.

Už se to tak jednou stalo, že online chat byl tak žádaný, že se muselo udělat druhé kolo a není to tak dávno. Stalo se to při online chatu s Gábinou Pumrovou (Aneta Krejčíková), bylo to na konci čtvrté sezóny, tedy na konci června, tehdy přišlo také velké množství otázek a proto se online chat s Gábinou ještě opakoval. A kdy se bude opakovat chat s paní Svobodovou, druhý termín je naplánován na středu 23. září 2009 od 12 hodin. Tak z večerního chatu se nyní stává dopolední chat.

Tento chat bude mít jednu velkou výhodu, když byl první chat, tak to bylo ještě před charitativní, módní přehlídkou, která se bude konat toto úterý a druhý chat bude tedy až po této přehlídce. Takže na Ilonu Svobodovou budou určitě padat otázky týkající se právě charitativní, módní přehlídky, protože i paní Svobodová bude předvádět jeden z modelů. Pokud si tedy chcete znovu popovídat s Ilonou Svobodovou (Jitkou Farskou), tak určitě ve středu 23.9. přijďte na chat na ulice.nova.cz. Své otázky můžete jako vždy pokádat již nyní a to prostřednictvím fomuláře, který najdete zde. Tak se určitě ptejte.

Zpět