Prázdninové pexeso vás baví čím dál více

12.08.2009 16:33

Kuba

Letní zábavná soutěž Prázdninové pexeso pokračuje již svým čtvrtým kolem. Soutěž už tedy běží skoro dva měsíce a po takové době můžu říct, že soutěž vás stále baví, dokonce vás baví čám díl více a to mě hodně těší. Na začátku jsem si myslel, že se do soutěže budou zapojovat hlavně fanclubáci a to především kvůli vysokému počtu bodů, které za soutěž nabízím, ale to jsem se spletl, fanclubáci nesoutěží jen o body ani o ceny, ale především proto, že je soutěž prostě baví a stejně tak to dělají i ostatní, tedy ti, kteří nejsou registrovaní fanoušci našeho fanclubu.

Ze všech soutěžících je asi tak 60% fanclubáků a 40% nefanclubáků (ti, kteří body nesbírají). Dokonce ve čtvrtém kole, tedy v tom, které právě probíhá vedou v počtu soutěžících nefanclubáci, ale fanclubáci je dohání. V této soutěži ovšem nejde o to, jestli se zapojí více fanclubáků nebo nefanclubáků, jde o to, aby se každý pobavil a soutěž se všem líbila. Jenom připomínám, že tři kola probíhali na hlavním webu (dříve ulice.wbs.cz) a zatím poslední čtvrté kolo bylo přesunuto na letní web a očividně jsem neudělal chybu s přesunem.

Na letním webu se soutěži totiž daří mnohem lépe než na hlavním webu. Nejvíce z vás se zapojilo do prvního kola, druhé kolo bylo slabší, třetí kolo bylo zase o něco lepší než druhé, ale slabší než první no a čtvté kolo je ze všech kol nejlepší, předběhlo tak i první kolo a to pozor! Čtvrté kolo ještě nekončí, takže ještě může být lépe.

Nezapomeňte, že nás čeká ještě jedno páté kolo. Které jsem v plánu neměl, ale jak vidím, že vás soutěž baví, tak budeme pokračovat a páté kolo bude trošku jiné, takové speciální, pro někoho možná těžší, ale věřím, že se opět zabavíte, jinak pravidla zůstanou stále stejná. A na konci srpna vylosuji jednoho z vás, který získá hlavní cenu (více zde) a také vylosuji 15 soutěžících, kteří získají malé ceny, tak i nadále hledejte prázdninové pexeso a bavte se s našim webem i v létě.

Zpět