Příběh Vladimíra Kukačky v seriálu Ulice končí (+ video)

19.06.2010 11:32

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2009//28319-web-535077.jpg

Možná se to zdá i trochu neuvěřitelné, protože příběh, který se odehrával kolem Vladimíra Kukačky byl možná až moc dlouhý. Spousta fanoušků Ulice už volalo o pomoc, aby konečně uzavřeli celý příběh s Kukačkou. Začalo to všechno úplně nevinně. Herec Pavel Rímský do seriálu Ulice nastoupil před pár lety, jeho první setkání s Jitkou probíhalo v klidu. Jitka se v té době věnovala pečení a Vladimír Kukačky si přišel objednat dort. Takhle nevinně to začalo.

Postupem času se s Jitkou velmi sbližovali, začali spolu péct dorty a Kukačku už trochu patřil do rodiny Farských, i když se to velké většině rodiny nelíbilo. Když se vztah Vladimíra k Jitce více sbližoval, tak vztak Oldy a Jitky se zase oddaloval. Vše skončilo tím, že Jitka od Oldy odešla a začala žít s Kukačkou. Jsou to již tři roky, co spolu odešli. Zdálo se, že Jitka je šťastná, ani ve snu ji nenapadllo, co ji za pár měsíců čeká, žila spokojený život po boku Vladimíra.

Ve čtvrté sezóně Ulice se nakonec spolu rozešli, tedy lépe řečno, Jitka se rozešla s Vladimírem, ten to však stále nemohl pochopit a začalo velké peklo. Nejdříve to začalo telefonáty, smskami, posílání květin, prosnásledováním, výtržnictvím,.... a skončilo to únosem Jitčiny dcery Lídy, později také samotné Jitky. Kukačka je odtáhl na svou chatu, kde je násilím držel, hrál to na dvě strany, vždy když se vrátil z chaty, snažil se být nápomocný při hledání nezvěstné Jitky a Lídy. Drama, která se na chatě odehrávalo loni v květnu skončilo naštěstí dobře, Kukačku zatkli.

Celé tohle téma se zdálo, že je v Ulici ukončené. Ovšem nestalo se tak, začalo další velké drama, které se odehrávalo u soudu, Kukačka měl skvělého právníka, na kterého ani Elen Mrázová neměla. Bohužel po pár měsících, co byl Kukačka ve vazbě ho propustili. Pomaloučku (i když to měl od soudu zakázané) se začal více přibližoval k Jitce, té to samozřejmě nebylo příjemné. Po té se ale rozhodla, že vše skončí tím, když se bude s Kukačkou výdat a na diktafon si nahraje jeho přiznání.

Jitka, ale zase netušila co ji čeká a tak vše skončilo, tam kde to začalo, na osudné chatě, jenže tentokrát to už nedopadlo tak dobře. Kukačka ve vzteku Jitku bodl nožem. Jitka byla ve vážném stavu, ale naštěstí se již vše vrací do normálu. V pátek 17. června 2010 vše skončilo definitivně, soud rozhodl, že Kukačku je vinnen a odsoudil ho na 14 let ve vězení. Jitka už teď může mít konečně klidné spaní a my, televizní diváci se tak musíme rozloučit s Vladimírem Kukačkou a tedy i s hercem Pavlem Rímským.

Zpět