Příští týden uvidíte (2. týden)

03.01.2009 13:47

Kuba

Uběhl další týden a my se můžeme podívat na to, co uvidíte v Ulici ve druhém týdnu roku 2009. Svátky definitivně skončily, v pondělí se vracíme do škol i do práce a v Ulici to bude opět žít a to rozhodně v pondělí, kdy se můžete těšit na spoustu nových postav.

V pondělí bude Simona dost přemýšlet jestli měla něco s Richardem. Má totiž úplné okno a nic si nepamatuje, ještě, že Zajíček si vše pamatuje a ví, že spolu nic neměli, ale jak to budou vysvětlovat Pepanovi, který se zrovna vrátí domů z vězení?... Do Ulice se stěhuje další část rodiny Nekonečných, Pešek se může připravit, že v jeho klidném domě už klid nebude, v pondělí to pozná vlastní oči, tedy spíše na vlastní uši... Paní Šmídová je v šoku, doma v Málkově zjistila, že její druhá dcera potřebuje peníze a když zajde do pekařství na návštěvu, tak ji paní Nyklová skoro vyhodí... To zase bude den v pondělí v Ulici, tak se dívejte.

V úterý stále můžeme vidět hru na mafiány mezi Ingrid a jejím Gregorem, tedy Vasilem, pro Ingrid to bude určitě rána až zjistí, kdo je její Gregor, ten je tak schopný, že se postará o to, aby se Lumír dostal na post místostarosty... Ingrid se vydá do pekařství k paní Nyklové, aby urovnala to co je mezi její matkou a Nyklovou, ta o smíření nechce ale vůbec slyšet, to Růža by s paní Šmídovou dále ráda kamarádila... Nekoneční se rozhodnout, že si udělají znovu Vánoce, které se svou rodinou nestihli oslavit, budou k tomu potřebovat stromek, cukroví i kapra... Příprava na Vánoce po Vánocích? To si nemůžete nechat ujít, tak se dívejte už v úterý.

Štědrý den u Nekonečných bude ve středu, ale dobrá nálada je opuští tehdy, když zjistí, že pan Pešek jim nechce prodloužit nájemní smlouvu, Boris tedy musí zasáhnout u pana Peška, ten má ale úplně jiné starosti z anonymu, kterého obviňuje ze spolupráce s StB, Pešek se bude vyhíbat lidem, ve škole se zavírá do dílny a Miriam je zoufalá, musí mu přeci pomoci, Bařinka se rozhodne zasáhnout a pomoc ji... Stárek už zná pravdu o Světlaně, díky soukromému očku se mu do rukou dostanou fotografie, které jasně udává Světlanu, že má poměr s Vráťou... Středa bude v Ulici opět zajímavá, tak se dívejte.

Ve čtvrtek se i Lumír dozví od Stárka, že mu Světlana lhala, nyní je schopen i vraždit, ale Stárek ho zastaví, ten má totiž plán, dalo by se toho náramně využít. Lumír se ale rozhodne pro svou pomstu, zničí hernu... Pan Bařinka zapojí do pátrání po pravdě o Peškovi i svého syna Kamila, ten se bude snažit najít pravdu, jestli je opravdu Pešek napsán v seznamech spolupracovníků StB, Bařinka se ale bojí, pokud to vše je jen anonymní udání, má vyhráno a Pešek se může radovat, ale co když je to všechno pravda?... Ve čtvrtek se dozvíte mnohem více.

Poslední den v týdnu v pátek se Peškovo jméno opravdu objeví na oficiálních seznamech spolupracovníků Stb, vše je ztraceno? Ještě ne, Bařinka má nápad, Peškovo jméno by se dalo očistit, tím, že by Pešek požádal o vymazání jeho jména... Ben potřebuje barmana, zatím tedy jako barmanku zaučí Sašu, zde se Saša potká po dlouhé době s Kamilem a oba budou velice spokojení... Ve třídě u Terezy plánují holky pomstu na Hynka Urbana, nelíbí se jim, jak je moc vyčerpává v těláku. Pomsta na Hynka tedy může začít.... V pátek se toho dozvíte mnohem více, tak se určitě dívejte.

Více se toho samozřejmě dozvíte, když budete denně sledovat seriál Ulice. Proto se určitě dívejte a podpořte Ulici v anketě anno 2008, těším se opět při dalším článku příští týden uvidíte, který zde na webu bude za týden.

Zpět