Příští týden uvidíte (3. týden)

10.01.2009 13:45

Kuba

Pojďme se spolu podívat na další týden v Ulici. Čas běží jako splašený a leden se již dostává do své poloviny. V Ulici se toho bude ve třetím týdnu roku 2009 opět hodně dít. V tomto článku se podíváme na to nejdůležitější a shrneme podle aktuálních dílů celý týden, takže jdeme na to.

Hned v pondělí se začne plnit sázka, kterou v pátek uzavřeli Gábina, Tereza, Kristýna a Eliška. Sázka je na Hynka a holky mají za úkol ho sbalit, vydají se tedy za něm do fitka. Ovšem Gábina neplní jen sázku, Hynek se ji líbí, takže ho loví i pro sebe.... K paní učitelce Puklické do třídy přichází nová žákyně ano jde o Pepinu, brzy všichni zjistí, že to je stejné kvítko jako je Borisek, oba jsou prostě zvláštní teta i její synovec.... Pan Bařinka se opět bude plést do osobního života svého syna Kamila, sjedná mu námluvy s vnučkou paní Dušánkové, Kamil se ale bude bránit... Nenechte si ujít Ulici v pondělí.

V úterý se pan Bařinka dozví, že Kamil a Saša se dali opět dohromady a světe div se, je to vinnou právě pana Bařinky, ten je teď z toho celý špatný, protože Sašu nemá vůbec v lásce... Lumír začne zapomínat na svou politickou budoucnost a místo toho bude trávit skoro celý svůj volný čas v Miléniu, podniku, který vede Světlaně. Bude se totiž snažit zabránit tomu, aby se Světlana nemohla scházet s Vráťou, to se ale nelbíí Stárkovi a Lumíra důrazně upozorní, že by se měl věnovat politice... Pepina s Boriskem se opět předvedou. Pepina bude vyprávě o munifikaci a Boris se rozhodně experiment vyzkoušet v praci, vybere si Janičku, žalobníčka. Dívejte se i v úterý, aby jste o toto a další zajímavosti nepřišli.

Ve středu se bude evakuovat třída učitelky Puklické, ale nebojte neznačne hořet ani unikat plyn. Janička totiž otevře lékárničku, kterou nosí Pepina a poškodí bombu smrďavku. Vinu na sebe ale nehodí a za viníka označní Pepinu... Děti Nekonečných nebudou ale vyvádět jen ve škole a předvedou se také u Lišků, kam je pozve František, ještě, že včas zasáhne Bedřich, jinak by z bytu udělali kulníčku na dříví.... Lumír se musí vzpamatovat, donutí ho do toho Vasil, kterému se nelíbí jak Lumír stále vysedává v Milénium. Musí se dát dohromady a tak si Lumír oblébkne nový oblek, který mu koupila Světlana.... Chcete vidět Lumíra v novém obleku? Dívjete se na Ulici i ve středu.

Ve čtvrtek bude mít Lumír schůzku se starostou, ke slovu se ale moc nedostane, celé jednání povede pouze Starosta s Vasilem. Lumír je zoufalý a bojí se o místo místostarosty, Vasil však ale vše zařídí, když to slíbil... U Pavliců to zase vypadá. Pepan je naštvaný na Simona, protože si myslí, že v době jeho pobytu ve vězení se doma pelešila s Richardem, Simona je zase naštvaná na Pepana, který se více věnuje Majdě, za to, že ho dostala z vězení.... K Liškům příjíždí Mirek, tvrdí sice, že ho tam pustil otec, ale pravda to není, jak brzy zjistí František, proč ale Mirek přijel? Nezapomeňte se dívat i ve čtvrtek a uvidíte mnohem více.

V pátek se provalí, že Mirek utekl z domu, dozví se to i Bedřich, který celou situaci musí vyřešit a tak zavolá panu Toužímskému, který si pro Mirka přijede. František však ví více, proč Mirek utekl, dokazují to Mirkova záda, která jsou plná modřin.... Probíhají finanční krize postihne i Ulici, respektive rodinu Nekonečných, docházejí jim peníze, Libuška sice nabízí nějaké peníze svému otci, ten je ale odmítá s tvrzením, že se o rodinu vždy dokázal postarat sám. Začne si tedy hledat novou práci.... Simona je zoufalá, dělá vše proto, aby se uklidnil spor mezí ní a Pepanem, ten je ale jak z jiného světa. Stále více se věnuje Majdě. Myslí si, že jen ona jediná ho nezradila.... Zdá se, že Ulice má nové téma, týrání dětí. Tak se dívejte i v pátek na Ulici, každý den v 18:30.

V Ulici toho bude ale mnohem více, toto je jen také shrnutí, něco málo z dalších dílů se také dovzíte v sekci Aktuální díly. Nezapomeňte opět příští týden navštívit tuto sekci, shrneme si další týden v Ulici a to již čtvrtý týden v lednu. Těším se na vás.

Zpět