Příští týden uvidíte (4. týden)

18.01.2009 13:45

Kuba

Uběhl další lednový týden. A dnes máme neděli, to znamená, že je víkend a jako každý víkend tak i dnes se dozvíte co bude v Ulici příští týden, celý týden v Ulici srekapitulujeme v následujícím článku. A jako každý týden, tak i ve čtvrtém týdnu toho bude hodně.

I v pondělí bude pokračovat situace mezi Simonou a Pepanem. Simona je velice zoufalá, její manžel se k ní chová odtažitě a více se věnuje servírce Majdě, Pepan to bude mít ještě těžký... Stárek má problém a ne malý. Anička chce odejít na mateřskou dovolenou, pekařství tak ztratí velkou sílu. Stárek tedy chce aby Zuzana pracovala i za Aničku, jenže Zuzana není hloupá, moc dobře ví, že pekařství se bez ní neobejde a dokáže toho využít.... Nekoneční by potřebovali peníze, Libuščin krámek si sice vede dobře, ale nějaké peníze by se ještě hodily a Boris zatím nemůže žádnou práci najít, Kateřina tedy začně věštit a začne u Nyklové, ale Kateřina je nemocná a práce ji vyčerpává... Dívejte se i v pondělí na Ulici a uvidíte víc.

V úterý Kateřina navštíví lékaře, doprovodí ji tam Boris, na výsledky si však budou muset ještě nějakou dobu počkat. Ale o nemoci musejí říct rodině, pro ně to bude velký šok... Kamil je šťastný, prožil prodloužený víkend se Sašou a oba jsou spokojení. Kamil ještě více, má narozeniny a od Saše dostane ještě jeden dárek - zhudebněnou báseň.... Šťastní jako Kamil a Saša však nebude další pár z Ulice - Hrihorij a Zuzana, Hrihorij by rád se Zuzanou žil normální život. Zuzana ale váhá, dokonce přemýšlí jestli má vzít práci v pekařství na stálo. Ví, že takhle přijde o možnost kdykoliv odejít... Dívejte se i v úterý na Ulici.

Ve středu Zuzana odejde z Ulice, ale ne natrvalo, potřebuje si jen všechny pořádně rozmyslet a na to potřebuje mít klid... Skřípat to začne u Lenky a Jardy. Nemají žádné problémy, ale Jarda má daleko více práce než v Království a jejich vztah se posunul do streotypu, jak si Lenka postěžuje Hance Petříkové, doma pojídají pizzu a sledují filmy... Co dostane Kamil k narozeninám od svého otce? Sadu nádobí, ovšem v nich měl být ukryt hlavní dárek, ten ale zmizel a Bařinka obviní Sašu, že dárek ukradla... Středa bude v Ulici velice zajímavá, tak se určitě dívejte.

Ve čtvrtek se kapitán Bařinka pěkně ztrapní. Zjistí, že peníze na novou bicí soupravu pro Kamila neukradla Saša, teď už je ale pozdě na omluvy. Sám si uvědomil, že to přehnal a poštval na sebe také Kamila.... Lumír chce zrušit hernu, kde pracuje Světlana, ta ho ale zarazí. Ví, že Vasilovi se to líbit nebude, ale to se plete. Vasilovi se to náramně hodí a bude spkojený, Světlana a Vráťa mohou jen přemýšlet proč... Kamarádství mezi Jardou a Bedřich je u konce. Může za to zakázka, kterou dá Jarda Bedřichovi. Jejich kamarádství rozdělí výše provize, kterou bude Jarda požadovat po Bedřichovi... I ve čtvrtek toho bude v Ulici hodně, tak se dívejte.

V pátek to bude mít dost těžké Jarda Hejl. Všichni si budou myslet, že se snad zbláznil a to po penězích, hodně se změnil a to se nelíbí Miriam, Lence i kamarádům Jardy. Pokud se Jarda nezmění může přijít o kamarády i o přítelkyni... V Ulici se opět objeví Jitka a to u své kamarádky Báry, vysvětlí ji jak se vyvíjel a jak skončil vztah s Vladimírem, ten se ale jen tak nevzdává a Jitka ví, že to nebude mít lehké sbavit se nadobro Vladimíra... Světlaně konečně dojde, co zamýšlí Vasil s hernou. Proč mít hernu když může mít kasíno. A Lumír mu v tom bude pomáhat i když o tom nebude mít ani tušení. Tak se určitě dívejte i v pátek na Ulici.

Těším se opět za týden při dalším vydání pravidelného článku Příští týden uvidíte. Příště se již podíváme na pátý týden v roce 2009, takže si tuto sekci otevřte i příští týden, dozvíte se toho opět hodně.

Zpět