Příští týden uvidíte (5. týden)

24.01.2009 13:44

Kuba

Vítejte u dalšího vydání našeho týdeníku Příští týden uvidíte. Dnes se podíváme na poslední lednový týden. Přítě se už podíváme na první týden v úrnou, ale vraťme se zpět k lednu. I tento týden se máte rozhodně na co těšit, to nejdůležitější co se v Ulici stane vám nyní prozradím.

V pondělí bude Vasil opět pomáhat Lumíru a jeho cestě blíž na post místostarosty. Kvůli hazardu zmlátí mladíka, celé to nastrojil Vasil a Lumír se již může koupat ve slávě, kterou díky tomuto incidentu dostane... Jak to vypadá u Hrihorije a Zuzany? Pořád stejně, nyní se raději budou mezi sebou vyhýbat, aby se vůbec neviděli, mají to oba těžké, snad celou situaci zvládnou... Jitka dostane novou práci, opět bude pracovat u Ingrid, můžeme se tedy od pondělka těšit na to, že Jitku uvidíme častěji než do teď.... Nezapomeňte se tedy dívat na Ulici hned v pondělí, bude toho opět hodně.

V úterý už toho bude mít Jitka dost. Ona svůj vztah s Vladimírem definitivně ukončila, ale Vladimír to stále nechápe a pořád se snaží získat Jitku zpět, v úterý bude dokonce o ní vyprávět, že to ona zničela jejich vztah... Bude pokračovat také lov na Hynka. Gábina, Eliška a Kristýna stále dochází do fitka aby "sbalili" Hynka. Mají nachystané už nějaké pasti? Asi ano, ovšem Hynek to zatím stále nechápe, za to Olda ze svých vlastních zkušeností ví, že mladý slečny se o něco pokoušejí... Zuzana i Hrihorij jsou v koncích. Zatím co Zuzana stále řeští to, jestli jako HIV pozitivní může mít vztah se zdravým člověkem, Hrihorij začne své problémy řešit pomocí alkoholu. Chce to opravdu velký zákrok.... Dívejte se i v úterý a uvidíte toho víc.

Ve středu se Zuzana bude snažit odejít od Hrihorije, zastaví ji naštěstí její přátelé a Zuzana bude šťastná, konečně si dokázala, že může žít se zdravým člověkem. Co se stane mezi nimi ve středu?... Po tom co se Václav Svoboda vsadil, že shubne 12 kg bude v Ulici další sázka, nyní ale přímo v seriálu, vsadí se Vlastimil v hospodě s Lojzou. Pokud Vlasta dokáže, že nebyl spolupracovík StB budeme muset Lojza sníst klobouk, pokud ale prohraje Vlasta bude velice ponížen... Eliška a Kristýna odpadají, nechtějí se dále ničit ve fitku, vše zůstává na Gábině a ta vytahuje své nejsilnější zbraně. Podaří se ji ulovit Hynka? Středeční díl bude velice zajímavý, tak se dívejte.

Ve čtvrtek začne teprve boj. Zdá se, že Gábina začíná vyhrávat a Hynka snad i dostane, aby také ne, vytáhla na něj opravdu velké zbraně. Pomůže Oldovo varování? Nebo Hynek podlehne své studentce?... Tak jak všude, tak i v Ulici se bude rozdávat vysvědčení, dostane ho i František, za pěkné známky bude odměněn rodinným obědem, kdo se ale objeví u Lišků? Opět Mirek a jeho nečekaná návštěva nebude jen tak, jak si s ním poradí František? ... Sázková kancelár se otevře u Henryho. Otevře si ji Lojza a obyvatelé Ulice začnou sázet. To ale Henry nedovolí a tak jak Lojzova sázková kancelář rychle začala, tak také rychle skončí, ale ne nadobro, jen se odstěhuje o kousek dál, kam? To se dozvíte ve čtvrtek.

V pátek
se konečně situace kolem pana Peška pohne o kousek dál. Vlasta dostane odpověď na žádost, aby mohl nahlédnout do oficiálních seznamech StB, on sám si je jistý, že v materiálech najde důkaz své nevinny. Ale kapitán Bařinka i Miriam začínají váhat, jestli věřit Vlastovi... Ulice se rozdělí na dva tábory. Jedni budou mít rodinu Nekonečných rádi, jako například Matěj s Terezou ale druzí je budou nenávidt, jako třeba Jarda Hejl, kvůli hluku, který jde stále od Nekonečných, ovšem tato hlučná rodina má také své starosti jako ostatní... U Lišků se objeví pan Toužímský, přijde si pro syna, ale Bedřich ho rychle vyprovodí z jeho bytu, Mirek zatím najde útočistě u Nekonečných, ale tato schovka nebude nadlouho... Určitě se dívejte i v pátek na Ulici, bude toho k vidění hodně.

V příštím vydání našeho týdeníku se již podíváme na první týden v únoru. Dozvíte se toho opět hodně, například to kdo se objeví v Ulici, nebo jaké hrozí Mirkovi nebezpečí, těším se tedy opět za týden.

Zpět